Bedrijf: SPIE Nederland B.V.

Korte samenvatting
Nieuwsberichten over 'SPIE Nederland B.V.'

SPIE en Ipse de Bruggen samen richting toekomst

Vrijdagochtend, 1 maart, heeft Petra van de Broek namens SPIE haar handtekening gezet onder de samenwerking met zorginstelling Ipse De Bruggen. SPIE gaat voor onbepaalde tijd de gebouwgebond.. Lees verder »

Forse CO2-besparing dankzij Steam as a Service voo..

SPIE gaat een behoorlijke CO2-reductie realiseren door middel van hergebruik van (rest)warmte voor het Amsterdamse Albemarle. SPIE bouwt een nieuw, modern utility centre dat de gehele Albema.. Lees verder »

IONITY kiest voor SPIE voor Europese implementatie..

De SPIE-groep heeft onlangs het IONITY-contract in de wacht gesleept om de implementatie te ondersteunen van 400 hoog vermogen- laadstations in heel Europa tegen 2020. Ook voor SPIE Nederlan.. Lees verder »

SPIE installeert eerste Orthopedisch Centrum in Zo..

SPIE is betrokken bij de bouw van het eerste orthopedisch centrum in een gebied van samenwerkende medische organisaties in Zoetermeer. SPIE is verantwoordelijk voor het ontwerp en de reali.. Lees verder »

SPIE plaatst in opdracht van Rijkswaterstaat extra..

Wegens geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Middensluis in IJmuiden neemt Rijkswaterstaat extra maatregelen tegen verzilting. Dit doet Rijkswaterstaat door onderhoudspartner SPIE Nederl.. Lees verder »

Meer nieuws over SPIE Nederland B.V.»