Bedrijf: Uneto-VNI

Korte samenvatting
Nieuwsberichten over 'Uneto-VNI'

Met het Klimaatakkoord kunnen we verder

We staan in Nederland aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing. We hebben ruim 7 miljoen huizen en 1 miljoen gebouwen, waarvan de meeste matig geïsoleerd zijn. En vrijwel allemaa.. Lees verder »

In Overijssel 470 opleidingsvouchers beschikbaar

Overijssel wil het tekort aan technisch personeel aanpakken. Om dat te bereiken, verbindt de provincie Overijsselse bedrijven en scholen met landelijke brancheorganisaties, vakbonden en te.. Lees verder »

De warmtepomp is een uitstekend alternatief voor d..

Met een warmtepomp verwarm je je huis duurzaam, efficiënt en comfortabel. Maar niet iedere woning is er al geschikt voor. Verwarmen met een warmtepomp is alleen effectief in een goed .. Lees verder »

Historische groeiperspectieven voor de installatie..

De technische installatiebranche maakt historische ontwikkelingen door. Zelden waren de perspectieven over de hele linie zo gunstig. Dat staat in het rapport Economische vooruitzichten ins.. Lees verder »

UNETO-VNI wil met wettelijke certificering koolmon..

De afgelopen zes weken zijn 40 mensen opgenomen met koolmonoxidevergiftiging, meldde RTL Nieuws. Meestal zijn slecht werkende geisers, cv-installaties of kachels, verstopte rookkanalen of on.. Lees verder »

Meer nieuws over Uneto-VNI»