Dossier

UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Berichten in dossier 'UNETO-VNI'

UNETO-VNI ziet perspectief in Transitieagenda lang..

UNETO-VNI, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche, is blij met de Transitieagenda langer zelfstandig wonen die minister Blok en staatssecretaris Van Rijn gisteren naar de Tweed.. Lees verder »

UNETO-VNI helpt leden besparen op mobiliteitskoste..

Veel ondernemers in de installatiebranche betalen nog altijd veel te veel voor hun leaseauto’s, benzine, autoverzekering en voor navigatie- en logistieke software. Brancheorganisatie U.. Lees verder »

Sectorplan Technische Installatiebranche goedgekeu..

Het sectorplan om de werkgelegenheid in de Technische Installatiebranche te verbeteren is goedgekeurd. Minister Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft dit aan sociale partners late.. Lees verder »

Dit is het moment om decentrale energie te steunen

Terwijl politiek en media zich druk maken om de Europese verkiezingen, komt in de Tweede Kamer een onderwerp aan de orde dat voor de toekomst van onze samenleving zeker zo belangrijk is.&nbs.. Lees verder »

UNETO-VNI: langer zelfstandig wonen fiscaal stimul..

UNETO-VNI roept het kabinet op om woningaanpassingen waardoor ouderen langer zelfstandig kunnen blijven wonen, fiscaal te stimuleren. Dankzij deze maatregel kunnen de komende jaren tienduize.. Lees verder »

Slimme diensten creëren rond slimme sensortechnol..

Sensortechnologie biedt oplossingen voor het personeelstekort in de zorgsector, maar ook voor ouderen die langer zelfstandig willen blijven wonen. Rondom die slimme sensors moet de installat.. Lees verder »

Opinie: Betaalbare zorg begint thuis

Als we de zorgkosten in de hand willen houden, is het belangrijk dat we ouderen in staat stellen langer zelfstandig te blijven wonen. Toch is in de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning .. Lees verder »

Platform Duurzame Huisvesting lanceert Menukaart P..

Op Building Holland heeft Claudia Reiner, vicevoorzitter van UNETO-VNI, vandaag uit handen van Selina Roskam namens het Platform Duurzame Huisvesting, een eerste prestatiecontract in ontvang.. Lees verder »