Dossier

CU2030

Utrecht bouwt in het stationsgebied aan de toekomst van de stad; een ontmoetingsplek voor iedereen die wil reizen, winkelen, wonen, werken en ontspannen in de dynamiek van het hart van Nederland.

Berichten in dossier 'CU2030'

Gemeente Utrecht wint prijs met fietsenstalling

De Gemeente Utrecht heeft een internationale prijs gewonnen met met de fietsenstalling die straks onder het Stationsplein-Oost wordt gebouwd. De Intermodes Award wordt jaarlijks ui.. Lees verder »

TivoliVredenburg opgeleverd!

Op woensdag 11-12-'13 is TivoliVredenburg, het in het oog springende gebouw aan het Vredenburg, opgeleverd aan de gemeente Utrecht. Vele honderden mensen hebben hard aan dit gebou.. Lees verder »

Film Aernout Mik in TivoliVredenburg

6 December 2013 TivoliVredenburg wordt 11 december opgeleverd aan de toekomstige gebruikers, die dan beginnen met inrichten en inregelen. Niet alleen is het pand een architectonisch ku.. Lees verder »

Werkzaamheden bij spoor 2 en 3 vanaf zaterdag 7 de..

Vanwege werkzaamheden is spoor 3 vanaf zaterdag 7 december tot september 2014 buiten gebruik. De meeste treinen die nu nog aankomen op spoor 3, staan vanaf 16 december op het nieuwe spoor 2... Lees verder »

Onder het water door

De parkeergarage onder het Vredenburg is al een tijdje dicht. In de toekomst gaan de in- en uitritten van de garage onder het water van de Catharijnesingel door. Op dit moment wordt gewerkt .. Lees verder »

Fietsstroom weg uit Willemstraat en Lange Koestraa..

De uitvoering van de herinrichting van het Vredenburg is gestart. Deze herinrichting gebeurd in fases en is eind van de zomer van 2014 klaar. Het gaat om de herinrichting van het stuk t.. Lees verder »

Gageldijk krijgt bomen uit Stationsgebied

Acht grote iepen verhuizen van het Paardenveld naar de Gageldijk in Overvecht. Dinsdag 19 november worden ze voor transport gereed gemaakt; woensdag 20 november volgt het transport.. Lees verder »

Blindegeleidehonden en hun baasjes trainen op Utre..

1 November 2013 Utrecht Centraal wordt vernieuwd. Hierdoor veranderen de looproutes op het station regelmatig. Dat kan voor een doorgewinterde reiziger al even lastig zijn, laat staan voor .. Lees verder »