Dossier

MVO

De samenleving vraagt in toenemende mate om maatschappelijk verantwoord ondernemen ook in de installatiesector, in dit dossier alle nieuwsberichten die hieraan zijn gerelateerd.

Berichten in dossier 'MVO'

Kom naar bijeenkomst 'Geld verdienen met duurzaamh..

Het energiezuinig maken van bestaande koophuizen gaat nog te langzaam. Het is de hoogste tijd om te laten zien dat daarvoor kant-en-klare en bewezen tools zijn. Installatie- en bouwbedrijven.. Lees verder »

'Meer duurzame woningen in Ede'

De nieuwe Edese gemeenteraad moet meer aandacht besteden aan het bouwen van duurzame woningen. Dat vindt vereniging Het Boddegat, in een open brief aan de Edese raadsfracties. Volgens Het B.. Lees verder »

Drie MVO-certificaten voor BAM Techniek

De werkmaatschappij van Koninklijke BAM Groep verantwoordelijk voor installatietechniek in Nederland – heeft de certificering voor maar liefst drie MVO-certificaten voor al haar regio&.. Lees verder »

Bouwcombinatie MST levert bijdrage aan kliniek in ..

Bouwcombinatie Dura Vermeer/Trebbe/te Pas Bouw MST V.O.F. zamelt gedurende de nieuwbouw van Medisch Spectrum Twente (MST) in Enschede geld en goederen in voor een goed doel. Dat go.. Lees verder »

Circulaire economie door Energiefabriek Apeldoorn

Hollander techniek ondersteunt het burgerinitiatief genaamd Energiefabriek Apeldoorn. In samenwerking wordt de voormalige Zwitsal locatie in Apeldoorn een nieuw en duurzaam leven ingeblazen... Lees verder »

Betrokken Almeerse ondernemers in het zonnetje gez..

Elk jaar ontvangen drie bedrijven het Mooi Zo Goed Zo Certificaat voor hun bijzondere inzet en bijdragen aan de Almeerse samenleving. Dit jaar ontvingen Hollander Techniek, Boogaart Infra Gr.. Lees verder »

Vervallen bedrijventerrein Apeldoorn wordt omgetov..

Hollander techniek wil samen met verschillende partijen, waaronder Stichting KIEN, nieuw leven blazen in bedrijventerrein Zwitsal in Apeldoorn. Dit terrein is in verval geraakt en wordt.. Lees verder »

Winnaars van Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards be..

Tijdens de feestelijke uitreiking in de voormalige stoomketelfabriek Deprez in Tilburg, heeft secretaris-generaal van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, Siebe Riedstra, de Award.. Lees verder »