Dossier

Persberichten

Overzicht van alle persberichten uit de branche? Bekijk dit dossier.

Berichten in dossier 'Persberichten'

Breijer lanceert de eerste onderhoudsconfigurator ..

Breijer Bouw en Installatie, onderdeel van Facilicom Services Group, lanceerde op 1 april de onderhoudsconfigurator voor de retailer met winkels in de Benelux. Met deze configurator kan de r.. Lees verder »

Ervaar een duurzaam gebouw tijdens de Dutch Green ..

Tijdens de Dutch Green Building Week van 22 t/m 26 september 2014 stelt Unica samen met de gebouweigenaren 10 duurzame panden open voor publiek. Het gaat om gebouwen die voorzien zijn van in.. Lees verder »

Persbericht: Unica weet verlies over 2013 te beper..

Technisch dienstverlener Unica heeft door de moeilijke marktomstandigheden over het jaar 2013 een nettoverlies geboekt van € 1,3 miljoen bij een omzet van € 235 miljoen, een omzetd.. Lees verder »

Heijmans renoveert en vernieuwt Haagse Resident

Heijmans heeft de opdracht van de Rijksgebouwendienst ontvangen voor de renovatie en nieuwbouw van de ministeries van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en Volkgezondheid, Welzijn en Spo.. Lees verder »

Unica kennispartner van Green Business Club Nederl..

De Green Business Club Nederland (GBC Nederland) en technisch dienstverlener Unica zijn voor een periode van drie jaar een samenwerkingsverband aangegaan, waarin Unica zich als kennispartner.. Lees verder »

Loohuis presentatie op bouwbeurs DEUBAUKOM te Esse..

Op de Duitse Bouwbeurs DEUBAUKOM te Essen heeft Ben Kuipers namens Loohuis Installatiegroep een presentatie gehouden over de ervaringen van Loohuis in Duitsland.  Van 15 t/m 18 januari.. Lees verder »

‘Uitgerekend BIM!’: een kleine handeling met g..

BIM is een digitaal 3D-gebouwmodel, waarin alle gegevens ten behoeve van het ontwerp-, bouw- en beheerproces tussen de verschillende disciplines in de bouw worden uitgewisseld en geïnte.. Lees verder »

HVL en Croon gaan per 1 januari 2014 samen verder ..

HVL en Croon bundelen per 1 januari 2014 hun krachten in wat het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland zal zijn. HVL en Croon zullen vanaf 2014 verder gaan onder.. Lees verder »