Laatste nieuws

Snelgroeiend Unica zet in op verdere expansie

Unica is in de afgelopen jaren sterk gegroeid mede als gevolg van de groeiende vraag naar duurzamere en intelligentere gebouwen. Om de markt nog beter te kunnen bedienen zet Unica in op meer ruimte voor haar netwerk van bedrijven. Naast de 14 landelijke vestigingen heeft Unica al lange tijd de beschikking ove.. Lees verder »

Hoogste punt bouw bereikt van nieuwe Amphia Ziekenhuis in Breda

Donderdag 30 november 2017 is officieel het hoogste punt, op 30 meter hoogte, bereikt van de nieuwbouw van het Amphia ziekenhuis in Breda. Met de feestelijke bijeenkomst op de bouwplaats staan Amphia en aannemersconsortium Four Care stil bij een nieuwe mijlpaal in de bouw van het toekomstbestendige, moderne, .. Lees verder »

Tekort aan technici is een acute bedreiging voor de groei

De werkgevers in de techniek maken zich grote zorgen over het tekort aan goed opgeleide technici. Het toenemende gebrek aan timmerlieden, metselaars, installatiemonteurs, programmeurs en andere technische vakmensen vormt een bedreiging voor de groei van bouw en technologische industrie. De Industriecoalitie, .. Lees verder »

BAM bouwt twee multi-tenant gebouwen voor Brightlands Chemelot Campus Sittard-Geleen

Brightlands Chemelot Campus en BAM Bouw en Techniek hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van twee multi-tenant gebouwen op de campus in Sittard-Geleen. De opdracht omvat de engineering en realisatie van de gebouwen met laboratorium- en kantoorfuncties. De bedrijfsgebouwen hebben een totale omvang van.. Lees verder »

Maas Warmtetechniek is de eerste Duurzame Aanbieder van Nederland

Maas Warmtetechniek uit Haarlem heeft vandaag als eerste bedrijf in ons land het label Duurzame Aanbieder ontvangen. Frans Zegwaart, directeur van het Haarlemse installatiebedrijf, ontving het label uit handen van de voorzitters van UNETO-VNI en OnderhoudNL en de directeur van Bouwend Nederland. Dat gebeurd.. Lees verder »

Elbeto Techniek BV sluit zich aan bij Hoppenbrouwers Techniek BV

Elbeto Techniek in Best is een elektrotechnische installateur met ruim 16 jaar ervaring. Met 22 medewerkers is het bedrijf landelijk werkzaam voor diverse opdrachtgevers in de utiliteit, onderwijs en woningbouw en heeft het veel ervaring opgedaan in de retail. Met ingang van 1 januari 2018 gaat Elbeto Te.. Lees verder »

Internet of Things: Hollander Techniek zet stap richting de toekomst

Niet alleen mensen zijn online, ook dingen. Denk aan productiemachines, auto’s, de thermostaat en de koelkast. Ze vormen samen een groot ‘Internet of Things’ (IoT), oftewel het internet der dingen. Deze dingen produceren een vracht aan waardevolle gegevens. Maar wat kun je hiermee, wat zijn .. Lees verder »

Renovatie Rijksverzamelkantoor Montgomerylaan 500

Terberg Totaal Installaties Rotterdam heeft de opdracht verworven voor het renoveren van de elektrotechnische, ICT en werktuigkundige installaties van het Rijksverzamelkantoor. In het gebouw zijn de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, de Inspectie Leefomgeving en Transport en Rijkswaterstaat gehuisvest. .. Lees verder »

Unica neemt Nsecure over

Unica neemt security management specialist Nsecure uit Barendrecht over. Nsecure is onderdeel van het beursgenoteerde Nedap en een toonaangevend specialist op het gebied van complexe toegangs- en veiligheidsvraagstukken. Met de overname verbreedt Unica zijn gespecialiseerde kennis op het gebied van security m.. Lees verder »

Nieuwbouw VMBO Via Nova College

In 2018 begint voor Terberg onder andere met de uitvoering van een prachtig project in Utrecht. Het betreft een VMBO school waar Terberg Totaal Installaties Utrecht bv veel verschillende installaties voor zal realiseren in opdracht van Slokker Bouwgroep. Het project start in januari en zal al eind oktober wor.. Lees verder »