Laatste nieuws

Sprinklerinstallatie XXL voor Bol.com

Voor het nieuwe ‘fulfilment center’ van Bol.com in Waalwijk realiseerde Unica Fire Safety een Sprinklerinstallatie XXL om het gebouw tegen brand te beveiligen. Vanwege de indrukwekkende afmetingen van het gebouw (135.000 m2 opslagvolume) was een sprinklerinstallatie de enige optie om in een comple.. Lees verder »

VvE's krijgen meer tijd en geld voor energiebesparende maatregelen

Verenigingen van Eigenaren (VvE's) krijgen meer tijd voor de aangepaste subsidieregeling Energiebesparing eigen huis en de subsidiepot wordt verdubbeld tot €12 miljoen. De wijzigingen zijn per 4 april 2018 ingegaan.   De subsidiepot Energiebesparing eigen huis van €46 .. Lees verder »

KPMG-gebouw in onderhoud bij Totaal Techniek Groep

Per 1 april heeft de Totaal Techniek Groep het KPMG-gebouw te Amstelveen in onderhoud en hier zijn wij trots op. De blikvanger van Amstelveen aan de zuidkant van de A9 zit vanaf 1 april 2018 in de onderhoudsportefeuille van de Totaal Techniek Groep. Het 60.000 vierkante meter grote kantoorpand met .. Lees verder »

Alles wat een museum nodig heeft, maar dan in het klein

Kuijpers doet het normaal ‘in het groot’: zorgen voor perfecte klimaatomstandigheden in musea, zoals in het Kröller-Müller, de Hermitage, het Rijksmuseum, het Scheepvaartmuseum en het Joods Historisch Museum. Nu heeft Kuijpers zijn expertise ook losgelaten op een aanzienlijk .. Lees verder »

Diverse mooie klussen bij De Ekro

Voor kalverslachterij EKRO in Apeldoorn, onderdeel van de VanDrie Group, werkt Hamer al meer dan 28 jaar. Ook afgelopen jaar hebben we een aantal mooie projecten gerealiseerd die in samenwerking met de technische dienst dan wel het projectenteam van de EKRO zijn uitgewerkt.  Vervangen verwarmingsketels .. Lees verder »

BREEAM Excellent voor Rabobank kantoor Eindhoven

Afgelopen week werd bekend dat het nieuwe kantoor voor Rabobank Eindhoven aan de Fellenoord het BREEAM-certificaat Excellent heeft behaald. Een geweldige prestatie voor een bijzonder duurzaam gebouw.   Het kantoor heeft acht verdiepingen met een oppervlakte van ongeveer 28.000 vierkante meter. Het lich.. Lees verder »

Van Dorp verduurzaamt Inge de Bruijn Zwembad

Van Dorp is na een aanbestedingsprocedure als winnende partij gekozen voor de verduurzaming van het Inge de Bruijn Zwembad in Barendrecht. Tijdens een symbolisch tekenmoment met viervoudig olympisch zwemkampioene Inge de Bruijn werd hier op donderdag 5 april uitgebreid bij stilgestaan.   Ventilatiekast.. Lees verder »

Wehkamp Zwolle

Wehkamp groeit en is gestart met de uitbreiding van haar distributiecentrum in Zwolle. Van Dalen Installatietechniek B.V. is trots mee te mogen bouwen (en ontwerpen) aan dit prachtige project met een oppervlakte van 25.000 m2. Hierdoor ontstaat straks een multifunctioneel en flexibel distributiecentrum v.. Lees verder »

Kuijpers versterkt positie in industrie met overname ProjectServe

Kuijpers neemt met ingang van 1 april ProjectServe, met vestigingen in Zelhem, Etten-Leur en Drachten, over. ProjectServe biedt innovatieve oplossingen voor het verantwoord en hygiënisch produceren van voedingsmiddelen: van consultancy en engineering tot het opleveren van turn-key projecten in de procesi.. Lees verder »

Hamer installeert 17.000M2 Sprinklerinstallatie in Rivierstaete Amsterdam

Rivierstaete Amsterdam is een groot kantoorpand aan de Amstel in Amsterdam. Op dit moment wordt het gebouw compleet gerenoveerd waarna het begin 2019 weer als kantoorgebouw in gebruik genomen wordt.   17.000m2 conventionele sprinklerinstallatie 30.000 m2 van het gebouw is al voorzien van een sprinkler.. Lees verder »