Laatste nieuws

Heijmans en ENGIE sluiten overeenkomst met Sekisui S-Lec

Het consortium S-Mac bestaande uit Heijmans en ENGIE Services heeft een engineerings- en realisatieovereenkomst gesloten met het Japanse SEKISUI S-Lec B.V. voor de uitbreiding van de bestaande productiefabriek in Roermond.   Het bedrijf is wereldwijd leider in de productie van PVB film (Poly.. Lees verder »

Verbouwing stadhuis stap dichterbij

Vandaag ondertekenden wethouder Wim Willems en directeur Rolf Abbringh van BAM Bouw en Techniek – Regio Oost de overeenkomst voor de verbouwing van het stadhuis. Na de bouwvak gaat de aannemer het stadhuis verbouwen tot het Huis van de Stad.   Tijdens de verbouwing verhuizen de publieksbalies naa.. Lees verder »

Een bekroning op het 100-jarig bestaan van Hoppenbrouwers Techniek!

Namens zijne Majesteit Koning Willem Alexander heeft commissaris van de koning, Wim van de Donk ons familiebedrijf het Predicaat Koninklijk toegekend. De bijbehorende oorkonde werd in het bijzijn van relaties en medewerkers op vrijdag 22 juni 2018, tijdens ons 100-jarig jubileumfeest in het Efteling Theater o.. Lees verder »

Gasloze en duurzame klimaatinstallatie voor Jumpsquare

Voor een nieuw in te richten indoor trampolinehal in Rijswijk, werd Van Dorp benaderd om een duurzame klimaatinstallatie aan te bieden. De wens van de opdrachtgever was een duurzame en betaalbare koel- en verwarmingsinstallatie, waarbij werd aangemerkt dat laaghangende installaties niet wenselijk waren. .. Lees verder »

Hortlife kiest Croonwolter&Dros voor volledig elektrisch kantoor

De maatschappij en daarmee het bedrijfsleven elektrificeert in hoog tempo. Vandaar dat Hortilife, toeleverancier van de glastuinbouw, geen probleem zag in de verhuizing naar het ‘gasloze’ A1 Bedrijventerrein in Deventer. Het bedrijf uit Twello groeit uit zijn jasje op de huidige locatie en h.. Lees verder »

Croonwolter&Dros zet tool in voor routeplanning naar Energielabel C

De divisie Utiliteit van Croonwolter&dros sloot met CFP Green Buildings een overeenkomst voor het gebruik en het gezamenlijk verder ontwikkelen van een softwaretool dat voor vastgoed de route plant naar Energielabel C in 2023 en label A in 2030. De online tool heet CSR-manager en geeft inzicht in het huid.. Lees verder »

UNETO-VNI: Subsidieplafond op zonne-energie is slecht voor het klimaat

UNETO-VNI is blij dat er snel duidelijkheid komt over de opvolging van de salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen. Tegelijkertijd waarschuwt de installatiekoepel voor het effect van een eventueel subsidieplafond. Bestuursvoorzitter Doekle Terpstra vindt het essentieel dat minister Wiebes een ruim.. Lees verder »

Opwaarderen brandveiligheid 34 parkeergarages gemeente Den Haag

Vanuit een openbare aanbesteding, geïnitieerd door de gemeente Den Haag in samenwerking met adviesbureau Smits van Burgst, is ingeschreven op de aanvraag. De werkzaamheden omvatten het opwaarderen van de brandveiligheid van 34 niet-openbare parkeergarages in de gemeente Den Haag voor mei 2021. Wij zijn t.. Lees verder »

Luxe villa als eerste BIM-project

In Ridderkerk wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van een luxe, particuliere villa. Zowel tijdens het ontwerp als de bouw staan duurzaamheid, energiezuinigheid en een optimaal bewonerscomfort centraal, waaraan Jefko Installatietechniek op verschillende manieren invulling geeft. “Voor de villa heb.. Lees verder »

Deerns komende vier jaar huisleverancier van Schiphol

Deerns is een van de partijen die de komende vier jaar Schiphol gaat adviseren op het gebied van W&E installaties voor de luchtvaart gebonden gebouwen. Deerns heeft, naast RoyalHaskoningDHV, Movares en Halmos, de tender gewonnen die hiervoor eerder dit jaar is uitgeschreven. Multidisciplinaire ingeni.. Lees verder »