Laatste nieuws

Philips Stadion uitgerust met gebouwsensoren

Heijmans en CSU hebben in opdracht van PSV ‘BeSense’ geïnstalleerd in het Philips Stadion in Eindhoven. BeSense is een slim sensorsysteem dat anonieme data verzamelt over de bezetting, benutting en comfortwaarden van (werk)omgevingen. Met dit inzicht kan het beheer van een gebouw slimmer en e.. Lees verder »

Gezonde gebouwen: gezondheid en lucht

Nu het ontwikkelen van duurzame gebouwen gemeengoed is geworden, staan gezonde gebouwen hoog op de agenda. En terecht: van de operationele kosten die een organisatie in een kantoorgebouw heeft, gaat volgens onderzoek 1% op aan energie, 9% aan huur en maar liefst 90% aan personeelskosten. Door een gebouw te .. Lees verder »

BAM en Océ tekenen overeenkomst bouw nieuw hoofdkantoor Venlo

Océ Holding en BAM Bouw en Techniek hebben woensdag 15 november de overeenkomst getekend voor de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Océ in Venlo. Het ontwerp van architectenbureau Broekbakema is gebaseerd op het verbinden van medewerkers door middel van groene binnenpleinen, de zogenaamd.. Lees verder »

Renovatie Lange Dreef 10

Via Technisch Beheer Nederland voert Terberg  Totaal Installaties Utrecht deze opdracht uit voor Property View. Terberg heeft de opdracht gekregen voor het aanpassen en vernieuwen van de elektrotechnische-, inbraaksignalerings -, luchtbehandelings- en brandmeldinstallaties. Daarnaast zullen er ook data- .. Lees verder »

Nieuwe Techniek Campus Hardinxveld speelt in op tekort aan installatiemonteurs in regio

Op donderdag 9 november opende het Da Vinci College in Hardinxveld-Giessendam een nieuwe praktijkleerlocatie gericht op de installatie- en elektrotechniek.       Burgemeester Heijkoop bezocht de feestelijke opening van de Campus, benadrukte de grote vraag naar goed opgeleide vakkrachten.. Lees verder »

Upgrade F- en G-pier Schiphol gegund aan Strukton Worksphere

Ongestoorde bedrijfsvoering voor Schiphol, veiligheid voor reizigers en focus op dienstverlening aan reizigers kenmerken de aan Strukton Worksphere gegunde opdracht. Andre van den Berg (Executive Vice President & Chief Commercial Officer Schiphol Group) en Evert Lemmen (CEO Strukton Worksphere) tekenden d.. Lees verder »

Scheldekwartier: Oude gebouwen krijgen nieuw leven

In Vlissingen herrijst een uniek object. De oude Zware Plaatwerkerij in het havengebied wordt getransformeerd naar een nieuwe leefomgeving voor senioren. De opdrachtgever is een zorginstelling die straks eigenaar is van een nieuw zorgcentrum, waarin huurwoningen, beschermd wonen en recreëren samenkomen. .. Lees verder »

Slingeland Ziekenhuis gunt Deerns opdracht nieuwbouw

Ziekenhuis Slingeland heeft de tender voor installatietechnisch advies voor het nieuw te bouwen ziekenhuis in Doetinchem gegund aan Deerns. Slingeland zocht een adviesbureau dat bewezen ervaring heeft met de nieuwbouw van ziekenhuizen. En een bureau dat ideeën inbrengt op het gebied van het inrichten v.. Lees verder »

Meer installatiebedrijven verwachten hogere omzet en winst

Ondernemers in de installatiebranche zijn steeds positiever over hun omzet en winst. Het aantal installatiebedrijven dat een stijging van de omzet en winst verwacht, is een stuk hoger dan een paar maanden geleden. Over het hele jaar gezien, gingen nog nooit zoveel bedrijven uit van een groei van vijf procent .. Lees verder »

Hoppenbrouwers ontvangt FD Gazellen 2017 award

Ieder jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 9 november 2017 werden de FD Gazelle Awards uitgereikt in het Evoluon voor de regio Zuid-Nederland. In de categorie 'groot' heeft Hoppenbrouwers Techniek de bronzen 'FD Gaze.. Lees verder »