Laatste nieuws

Verwarmingsbedrijven draaien overuren

Als gevolg van de extreme kou is het momenteel topdrukte bij verwarmingsbedrijven. Bedrijven kunnen het nog wel aan, maar zijn ook buiten de normale werktijden bezig om de problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat mensen het weer behaaglijk krijgen. Volgens installateursvereniging UNETO-VNI moeten verwar.. Lees verder »

VolkerLaser finalist bouw Nieuws Specialist Awards

Mike Weaver, managing director bij VolkerLaser: "Alles wat we doen is gericht op het ontwikkelen van onze geavanceerde technische kenis; vooral in onderhoud en de versterking of reparatie van beton. We hebben er nooit naar gestreefd de grootste specialist in de business te zijn, wel gewoon goed gerespecteerd .. Lees verder »

Wolter & Dros verwerft onderhoudscontract Rotterdam Science Tower

Na de renovatie van enkele verdiepingen van de Rotterdam Science Tower, zal Wolter & Dros nu in opdracht van Fortress ook het werktuigbouwkundig onderhoud verrichten. Het zijn onder meer de installaties van de ML2 en ML3 laboratoria die dit contract bijzonder maken. Er gelden strikte werkwijzen en procedu.. Lees verder »

Strukton levert Fletcher Hotel Amsterdam op

Vrijdag 11 januari hebben de eerste gasten gebruik gemaakt van het nieuwe Fletcher Hotel Amsterdam. Maandag 7 januari leverde Strukton Bouw het opvallende ronde gebouw langs de A2 in Amsterdam op aan opdrachtgever Caransa en exploitant Fletcher Hotels. Strukton Bouw realiseerde de nieuwe eyecatcher van d.. Lees verder »

Heijmans realiseert extra parkeerruimte rond hoofdkantoor

In 2012 heeft Heijmans Het Nieuwe Werken geïntroduceerd op het hoofdkantoor en een aantal kantoren in de regio samengevoegd. Het aantal medewerkers op deze locatie is daarmee bijna verdubbeld. Hierdoor is het gebruik van de parkeerruimte rond de gebouwen ook sterk toegenomen. Tegelijkertijd is gesta.. Lees verder »

Laatste doorbraken Noord-Zuidlijn

De laatste doorbraken onder Amsterdam Centraal en tussen de caissons onder het voorplein zijn een feit. Dat betekent dat het nu fysiek mogelijk is om vanuit AmsterdamNoord door de tunnels van de Noord-Zuidlijn te lopen tot in het station Rokin. Om het ‘hoogtepunt’ te vieren heeft een gezelschap o.. Lees verder »

Strukton Worksphere behaalt zelfverklaring NEN-ISO 26000

Op 16 januari 2013 heeft Strukton Worksphere zijn zelfverklaring NEN-ISO 26000 gepubliceerd op het publicatieplatform van NEN. Hiermee is Strukton Worksphere in Nederland het eerste installatie- en bouwbedrijf met deze publicatie.De zelfverklaring is terug te vinden op de website van Strukton Worksphere en vi.. Lees verder »

Appartementen in Heijmans-project Meyster’s Buiten aan Bouwinvest verkocht

VOF Meyster’s Buiten, waar Heijmans voor 50% in participeert met Blauwhoed en VORM Bouw, heeft 49 appartementen verkocht aan vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest, dat opereert namens Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund BV. De appartementen, verdeeld over twee gebouwen, liggen in de Utrechts.. Lees verder »

Live beelden OV-terminal Utrecht Centraal vanaf Katreinetoren

Wilt u live zien hoe de bouw van het nieuwe Busstation west, het nieuwe dak van OV-terminal Utrecht Centraal of het werk aan de Buursporen, spoor 1 t/m 4,  vordert? Op de Cu2030.nl is een nieuwe webcam te zien op het dak van de Katreinetoren boven Utrecht Centraal. Kies zelf wel.. Lees verder »

Pensioenleeftijd bouw stijgt naar 62,5 jaar

Den Haag - De gemiddelde leeftijd waarop de bouw met pensioen gaat, is volgens het CBS gestegen tot 62,5 jaar. In de periode september 2005 – september 2006 vertrokken de ouderen in doorsnee nog op een leeftijd van 60,6 jaar. Sinds 2007 neemt de gemiddelde pensioenleeftijd in alle branches toe. In de bo.. Lees verder »