Laatste nieuws

Vialis helpt gemeente Maastricht bij doorstroming van het verkeer

Vialis is de vaste leverancier van de gemeente Maastricht voor verkeersregelautomaten, lantaarns en het bijbehorende installatiewerk. Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Maastricht in 2004 én 2012 uitgeroepen is tot Verkeerslichtenstad van het jaar. Maastricht scoort goed als het gaat om de.. Lees verder »

Kwart miljard voor nieuwe energie

Het doel is dat 20 procent van de totale energiebehoefte in de provincie in 2020 uit lokale duurzame energiebronnen komt. Het Energiefonds Overijssel gaat projecten financieren die zich richten op de productie van duurzame energie of op energiebesparing in huizen, flats en bedrijfspanden in Overijssel. Het fo.. Lees verder »

Ouderen weten vaak niet dat langer zelfstandig wonen mogelijk is

Dankzij nieuwe technieken is het in steeds meer gevallen mogelijk dat senioren zelfstandig blijven wonen. Maar veel ouderen zijn niet of onvoldoende op de hoogte van de technische mogelijkheden. Zij vinden dat woningcorporaties en gemeenten actiever moeten zijn met het geven van informatie.   Onderzoek.. Lees verder »

Geisers vervangen door combiketels en boilers

Den Haag - Uit alle huurwoningen van de Haagse corporatie Haag Wonen verdwijnen de geisers. De apparaten worden vervangen door moderne en veilige installaties als combiketels en boilers. Met het weghalen van geisers is Haag Wonen al langere tijd bezig. In samenwerking met het installatiebedrijf van energiebe.. Lees verder »

HVL winnaar van bronzen medaille duurzame ondernemer 2012

Woensdagavond 28 maart zijn door de gemeente Eindhoven de keurmerken duurzame ondernemer 2012 uitgereikt. HVL heeft hier een Bronzen medaille behaald. Het ‘Keurmerk Duurzame Ondernemer’ is een beloning en een stimulans voor ondernemers in Eindhoven Wanneer een ondernemer in Eindhoven het keurmerk.. Lees verder »

Waterschappen kiezen AquaVision van TBI

Waterschappen kiezen AquaVision van TBI  29 november 2012 Vandaag heeft de officiële ondertekening plaatsgevonden van de overeenkomst tussen de TBI-onderneming HVL en Het Waterschapshuis  voor het gebruik en beheer & onderhoud van AquaVision. Het merendeel van de Nederlandse Waterschap.. Lees verder »

Fontys Sporthogeschool Eindhoven heeft officieel haar deuren geopend

25 oktober 2012 Donderdag 25 oktober is Fontys Sporthogeschool officieel geopend. De nieuwbouw in Genneper Parken te Eindhoven, met state of the art sportvoorzieningen en een integraal duurzaamheidconcept, huisvest drie studierichtingen die voorheen in Sittard en Tilburg waren gevestigd. Het nieuwe, frisse e.. Lees verder »

HVL realiseert nieuwbouwplannen Diffutherm

Diffutherm, een producent van onder andere coatings, lijmen en afdichtingen, opent naar verwachting eind 2013 haar deuren van het gloednieuwe bedrijfspand met productielocatie. De nieuwbouw zal gevestigd worden op het nieuwe bedrijventerrein Kempisch Bedrijven Park (KBP) en zal 40.000 m² beslaan, twee m.. Lees verder »

Directie Strukton Worksphere in de schoolbanken

Op 28 november 2012 namen tien directeuren van Strukton Worksphere plaats in de schoolbanken voor de Basiscursus Installatietechniek. De leergang bestaat uit zes lesdagen en wordt georganiseerd in samenwerking met bedrijfsopleider Avans+. Per lesdag worden er twee specifieke onderwerpen behandeld. De nieuwst.. Lees verder »

Bestevaer wordt dé dienstverlener voor het ADRZ

Bestevaer verzorgt vanaf 1 april 2013 alle facilitaire diensten voor het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ). De Raad van Bestuur van het ADRZ heeft dit gisteren besloten. Bestevaer is een joint venture van het ADRZ, Strukton Worksphere en Facilicom. Het ADRZ heeft bewust niet gekozen voor uitbesteding van .. Lees verder »