Laatste nieuws

Edwin van Brakel, Wijnand Pul en Anthony Brak zijn de Topcoaches van het Jaar 2017

Topcoaches in de schijnwerpers voor hun inzet in de installatiebranche!De topcoaches van de technische installatiebranche 2017 zijn bekend gemaakt tijdens de landelijke Verkiezing OTIB Topcoach van het Jaar op 7 november in Bussum! Edwin van Brakel van Gooiland Elektro uit Hilversum is topcoach van het j.. Lees verder »

Nieuw hoofdgebouw voor Radboudumc

Het Radboudumc start met de aanbesteding van haar nieuwe hoofdgebouw met entree, gebouw S, als onderdeel van een groter plan voor een nieuwe campus. Voor het ontwerp van gebouw S is gekozen voor een moderne vertaling van de Bossche School-stijl, kenmerkend voor de architectuur van de eerste gebouwen op de R.. Lees verder »

Eerste paal Global Foods Innovation Centre Unilever

Op 3 november is de eerste paal geslagen van het Global Foods Innovation Centre van voedingsmiddelenconcern Unilever.  Het nieuwe, state of the art gebouw wordt gerealiseerd op de campus van de Universiteit van Wageningen.   Door de integratie van verschillende functies binnen .. Lees verder »

Blaak 16: revitalisatie naar duurzaam en gezond kantoor

Het kantoorpand uit de jaren ’70 is gerenoveerd tot een uiterst duurzaam modern kantoorgebouw. Samen met Kadans Vastgoed, Impact en architect D+Z, was Deerns verantwoordelijk voor het ontwerp van de geheel vernieuwde installaties, zoals hoogwaardige klimaatplafonds, energiezuinige LED-verlichting en e.. Lees verder »

Rijkskantoor Rijnstraat 8 in Den Haag geopend

Rijnstraat 8, het vernieuwde rijkskantoor in Den Haag, is vandaag officieel geopend door Zijne Majesteit de Koning. Een publiek-privaat partnerschap onder de naam PoortCentraal, bestaande uit BAM, ISS en OMA, heeft het circa 90.000 m2 grote gebouw getransformeerd, waardoor het een tweede leven heeft gekregen .. Lees verder »

Renovatie Schubertsingel te 's-Hertogenbosch

Een paar weken geleden zijn we gestart met het aanbrengen van de installaties van het project "Schubertsingel 32" in Den Bosch. Bij dit project verzorgen wij de E en W installaties. Het voormalige kantoorpand van Rijkswaterstaat, dat schuin tegenover het Provinciehuis staat, wordt omgebouwd tot 97 appartemen.. Lees verder »

Van Dorp verzorgt waterbehandelingsinstallatie Spa Wellness Oosterhout

Onlangs hebben wij de opdracht gekregen om de gehele waterbehandelingsinstallatie voor de nieuwbouw van Spa Wellness Thermen Oosterhout te verzorgen.  Het Wellnesscentrum omvat 4000 vierkante meter sauna en wellness, met daarbij een grote groene buitenruimte met zwemvijver, terrassen, saunacabines .. Lees verder »

TU Delft selecteert Croonwolter&Dros als partner voor E+W

Bij de wetenschappelijke reputatie van TU Delft hoort een technisch dienstverlener die snapt welke belangen er zijn bij een up-to-date campus. TBI-onderneming Croonwolter&dros is dan ook trots dat de technische universiteit de onderneming kiest als een van de vaste voorkeurs­leveranciers voor E + W we.. Lees verder »

Hoppenbrouwers Roosendaal officieel geopend

Op woensdag 25 oktober openden we onder leiding van gastspreker Johan van der Made en in het bijzijn van Wethouder Theunis in Roosendaal onze vijfde vestiging. Aan de Gewenten 18 verzamelden zich vanaf 16.00 uur zo'n 170 gasten voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis. Symbolisch vond een wielerwed.. Lees verder »

Gezonde gebouwen: gezondheid en geluid

Nu het ontwikkelen van duurzame gebouwen gemeengoed is geworden, staan gezonde gebouwen hoog op de agenda. En terecht: van de operationele kosten die een organisatie in een kantoorgebouw heeft, gaat volgens onderzoek 1% op aan energie, 9% aan huur en maar liefst 90% aan personeelskosten. Door een gebouw te .. Lees verder »