Laatste nieuws

Oplevering Hofhouse

Hofhouse is de nieuwe stijlvolle verrassing voor wereldstad Den Haag. Het pand is volledig met glas omgeven en is vormgegeven door architectenbureau OMA. Met 350 zitplaatsen in de open serre en een groot terras zijn er genoeg plekken om rustig te werken, gezellig te eten of met een grote groep te borrelen.&nb.. Lees verder »

Energietransitie moet topprioriteit zijn voor het nieuwe kabinet

Bij het verschijnen van de Miljoenennota kijkt Doekle Terpstra vooral reikhalzend uit naar het volgende kabinet. Volgens de voorzitter van UNETO-VNI moet de nieuwe regering de financiële ruimte gebruiken voor de energietransitie. 'Ons land staat er prima voor, mede dankzij het huidige kabinet', zegt Te.. Lees verder »

Eerste steen gelegd in Mortsel (BE)

Op woensdag 13 september is in Mortsel (BE) de eerste steen gelegd door Philippe Muyters (minister van Sport) en Erik Broeckx (burgemeester van Mortsel). De symbolische eerste steen is een betonnen zitbank welke nabij de entree geplaatst zal worden.Hellebrekers Technieken gaat alle elektrotechnische-, werktui.. Lees verder »

Aardgasvrije gebouwen: méér investeringen, méér banen

Als Nederland erin slaagt woningen en gebouwen in de komende twintig jaar op grote schaal aardgasvrij te maken, levert dat méér op dan alleen een aanzienlijke beperking van de CO2-uitstoot. Uit onderzoek van CE Delft blijkt dat ook de economie erbij gebaat is. Een aardgasvrije gebouwde omgevin.. Lees verder »

Edwin Smit nieuwe directeur Unica Venlo

Per 1 oktober 2017 is Edwin Smit benoemd als nieuwe vestigingsdirecteur van Unica Venlo. Edwin krijgt de belangrijke taak om de commerciële slagkracht en het brede dienstenportfolio in de regio Noord- en Midden Limburg verder uit te bouwen.     Edwin Smit (1967) bouwde in ruim 25 ja.. Lees verder »

Interflow verbouwt operatiekamer Bergman Clinics in recordtijd

Interflow heeft één van de operatiekamers van Bergman Clinics in Rijswijk in recordtijd verbouwd naar een moderne Flex-OK. Het gehele traject van ontwerp, sloop, productie, bouw en validatie is in negen weken uitgevoerd. Naast plastische en cosmetische chirurgie kunnen in Bergman Clinics nu ook .. Lees verder »

Jo Gerrishal te Roermond wordt verduurzaamd

Van de gemeente Roermond Hellebrekers Technieken de opdracht om de Jo Gerrishal te verduurzamen.Afgelopen vrijdag werd het contract ondertekend door Rob Kessels (gemeente Roermond) en Eddy Vlijm (algemeen directeur Hellebrekers Technieken). Hellebrekers Technieken gaat duurzaamheidsmaatregelen toepassen... Lees verder »

Heijmans verduurzaamt bijna 1000 woningen in Groningen

In opdracht van corporatie Lefier uit Groningen renoveert Heijmans in twee jaar tijd bijna duizend woningen. Doel is het wooncomfort verbeteren en de huizen energiezuiniger maken.    Als onderdeel van het programma 'Lefier pakt aan!' investeert de corporatie ruim circa €20 miljoen in de.. Lees verder »

Feestelijke opening gerenoveerde zwembad Octopus

Zwembad de Octopus in Leusden is na een intensieve renovatieperiode weer klaar voor gebruik. Zaterdag konden de eerste bezoekers een duik nemen in het vernieuwde bad.   Vergaande verduurzamingSRO is namens de gemeente Leusden de beheerder en exploitant van het zwembad. De gemeente en SRO hadden samen d.. Lees verder »

Luxe vakantie op zonne-energie: landschaplodge

Heerlijk relaxen in een luxe accommodatie met alleen maar koeien als buren. En dat allemaal met de zon als duurzame energiebron. Het kan bij de eerste Landschaplodge en wel in Nutter. Dit gebouwconcept is ontwikkeld door een samenwerking tussen de volgende partijen: Pioneering, De Groot Vroomshoop, Loohu.. Lees verder »