Laatste nieuws

Partners bundelen krachten voor oplossingen duurzame energie-opwekking

Siemens, IFTech en Y-con tonen gezamenlijk op de Vakbeurs Energie hoe zij samen kunnen voorzien in een duurzaam energietraject. De Climatix-regelaar speelt hierbij een belangrijke rol als hart van duurzame energie-installaties. De Climatix-regelaar van Siemens is een OEM-regelaar, bestemd voor onder meer pro.. Lees verder »

Beschikt u al over geldige energielabels voor uw vastgoed?

De eisen rond het energielabel worden in de komende jaren vele malen strenger. Ook zal de overheid hier intensiever op controleren. Vanaf 2023 is voor kantoorpanden vanaf 100m2 energielabel C of hoger verplicht. Er zijn concrete plannen om dit in 2030 op te schroeven naar een verplicht energielabel A. D.. Lees verder »

Pulse TU Delft: zó energieneutraal kan een gebouw zijn

Kuijpers realiseert gelijkstroomopwekkende gebouwinstallatie.  Slechts 17 maanden van werk zitten erin: de realisatie van Pulse, het eerste energieneutrale onderwijsgebouw op de campus van de TU Delft. Het behaalt het hoogst haalbare energielabel A++++. Het consortium Hurks (bouw) en Kuijpers (W- en E.. Lees verder »

Comfort Partners start realisatie De Laureaten

De Laureaten is de nieuwste buurt van Vroondaal in Den Haag. Een stijlvolle buurt met statige en robuuste villa’s, tweekappers, herenhuizen, verandawoningen en stadswoningen. In opdracht van Ballast Nedam is Comfort Partners bij dit project verantwoordelijk voor de CV-installatie, de elektrote.. Lees verder »

Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving

Woensdagmiddag 12 september is Hollander Techniek uitgeroepen tot "Beste Leerbedrijf Techniek en Gebouwde Omgeving"! We zijn super trots en voelen ons vereerd dat we deze titel hebben mogen ontvangen. In een spetterende bijeenkomst bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) in Zoe.. Lees verder »

Verandering is onderweg

De gebouwautomatiseringsmarkt staat momenteel aan het begin van een ontwikkeling waarbij verschillende trends grote veranderingen teweegbrengen bij zowel leveranciers alsook bij kopers. De ontwikkeling die we nu ervaren in gebouwautomatisering is te wijten aan een samenvloeiing van vijf aspecten, die een vers.. Lees verder »

Warm in huis? Neem een goede airco!

Ons klimaat verandert, en niet zo’n klein beetje ook. We hebben te maken met hogere temperaturen. Dat vraagt om een goed leefklimaat in huis. Bij Schilt Airconditioning in Meerkerk hebben ze uitstekende airconditioningsystemen in verschillende modellen en soorten. De meeste mensen denken pas na over ai.. Lees verder »

SPIE plaatst in opdracht van Rijkswaterstaat extra bellenschermen tegen verzilting

Wegens geplande onderhoudswerkzaamheden aan de Middensluis in IJmuiden neemt Rijkswaterstaat extra maatregelen tegen verzilting. Dit doet Rijkswaterstaat door onderhoudspartner SPIE Nederland twee bellenschermen te laten plaatsen bij de Noordersluis. SPIE is verantwoordelijk voor het onderhoud van de bestaa.. Lees verder »

Alfen levert EV-laders aan Jaguar Land Rover in heel Europa

Jaguar Land Rover introduceerde onlangs haar eerste volledig elektrische auto, de Jaguar I-PACE, en breidt haar positie op het gebied van elektrische auto’s snel uit. Als onderdeel van deze ambitie, zorgt Jaguar Land Rover dat haar dealers worden uitgerust met EV-laders en biedt zij haar klanten de moge.. Lees verder »

UX is geen extraatje

Dat het bij consumentenproducten loont om de gebruikservaring voorop te stellen laat het succes van bedrijven zoals AirBnB en Apple zien. Bij B2B organisaties zien we echter dat dit nog in opkomst is: slechts een enkeling gebruikt User Experience (UX) als leidraad voor hun productontwikkeling. In deze serie v.. Lees verder »