Laatste nieuws

Modernisering operatiecomplex Flevoziekenhuis

Om in te spelen op de toenemende zorgvraag en de nieuwste eisen op het gebied van patiëntveiligheid, hygiëne en medische techniek wordt het operatiecomplex van het Flevoziekenhuis ingrijpend gemoderniseerd en uitgebreid. Tijdens deze grootschalige verbouwing blijft de operatiecapaciteit gewaarborg.. Lees verder »

Goed geschoold personeel voorwaarde voor verdere groei bouwketen

In de bouwketen was er het afgelopen half jaar, net als in de eerste twee kwartalen van 2017, sprake van krachtige groei. Uit de Monitor Bouwketen najaar 2017 blijkt dat het merendeel van de bedrijven verwacht dat deze groei in de komende periode door kan zetten, mits de nijpende vraag naar personeel opgelo.. Lees verder »

Unica levert duurzame warmte aan appartementen Westerpark West

Vijf oude ING-kantoren aan de Haarlemmerweg in Amsterdam worden de komende jaren getransformeerd naar 600 tot 900 appartementen. Unica Energy Solutions zal hiervoor de duurzame energievoorziening ontwikkelen, realiseren en exploiteren.   De transformatie van de oude ING-kantoren is ontworpen door TANK .. Lees verder »

BAM beheer- en onderhoudspartner voor Fontys Hogescholen in Brabant en Limburg

Fontys Hogescholen heeft BAM Bouw en Techniek geselecteerd als beheer- en onderhoudspartner voor in totaal 27 vestigingen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Sittard en Venlo. Fontys wil het beheer en onderhoud van haar gebouwen efficiënter en effectiever laten uitvoeren.   Met een proactieve .. Lees verder »

BAM bouwt nieuw laboratorium voor Waterschap Hunze en Aa’s

Waterschap Hunze en Aa’s heeft BAM Bouw en Techniek geselecteerd voor de engineering en realisatie van een laboratorium naast het waterschapshuis op het Aquapark in Veendam. Het nieuwe laboratorium heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 1.150 vierkante meter en biedt plaats aan 30 medewerkers. In ma.. Lees verder »

Unica Fire Safety lanceert nieuwe productinnovaties in samenwerking met Project Fire

Unica Fire Safety en Project Fire Products Ltd. hebben in december een partnerovereenkomst gesloten voor een reeks innovatieve producten op het gebied van sprinklertechniek. De producten van Project Fire maken het mogelijk om op een duurzame wijze flow switches en alarmkleppen te testen. Tevens is Unica Fire .. Lees verder »

Renovatie Apollo

Sinds vorige maand is Terberg Totaal Installaties Utrecht gestart met de renovatie van het pand Apollo in Diemen. De voormalige huurders hebben een kantoorruimte van circa 15.500 m2 op de 1e en 3e verdieping, een deel van de begane grond van het gebouw en een paar honderd parkeerplaatsen opgezegd waardoor Ter.. Lees verder »

Oplevering renovatie kantoorgebouw Nieuwevaart

Het project is gelegen op een prominente positie aan de Nieuwevaart in de nabijheid van het IJ in Amsterdam. Terberg heeft de complete en totale renovatie uitgevoerd in opdracht van Goossen Te Pas Bouw en heeft hierbij ontwerp en uitvoering van de elektrotechnische, werktuigkundige en ICT-installaties gereali.. Lees verder »

Drake & Farrell en Unica Schutte ICT verlengen samenwerking

Onlangs hebben Drake & Farrell en Unica Schutte ICT hun samenwerking met drie jaar verlengd. Met de ondertekening van de nieuwe raamovereenkomst blijft Unica Schutte ICT de komende jaren partner van de supply chain dienstverlener.  Eén van de projecten die voortvloeit uit de verlenging van de.. Lees verder »

Samenwerking Mooiland, Breman en Feenstra

Deze week vond de start van een jarenlange samenwerking plaats tussen Mooiland, Breman en Feenstra. Met ingang van 1 januari 2018 geven deze partners sámen thuis aan huurders van Mooiland. Breman en Feenstra zorgen samen voor de service-, onderhouds- en vervangingswerkzaamheden van de verwarming- en ve.. Lees verder »