Laatste nieuws

CIC: een mooi resultaat voor een bijzondere organisatie

Toen het prestigieuze Cambridge Innovation Center (CIC) de eerste vestiging wilde openen buiten de VS, keek het naar Rotterdam. Het Amerikaanse bedrijf vestigde zich in 2016 in een van de grootste kantoorgebouwen van de stad, het Groot Handelsgebouw. Daar is het een incubator voor innovatieve start-ups met gr.. Lees verder »

Heijmans krijgt ook E-opdracht Paleis Het Loo

Heijmans heeft vandaag de definitieve gunning ontvangen voor het vernieuwen en uitbreiden van de elektrotechnische installaties van museum Paleis Het Loo. Vorige maand ontving Heijmans al de opdracht voor de werktuigbouwkundige installaties van het museum. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de oplever.. Lees verder »

DWA samen met Dura Vermeer en Heijmans betrokken bij EMA

Het Rijksvastgoedbedrijf en Dura Vermeer hebben 8 maart het contract ondertekend voor de nieuwbouw van het Europees Medicijn Agentschap (EMA) in Amsterdam. Nu de contractondertekening door staatssecretaris Knops (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) een feit is, maakt Dura Vermeer bekend dat zij voor de.. Lees verder »

Goede resultaten Unica in 2017

Unica, de grootste onafhankelijke technisch dienstverlener van ons land, heeft in het afgelopen jaar een sterke groei geboekt. De omzet groeide met meer dan 10% naar € 398 miljoen (2016: € 359 miljoen) en de nettowinst steeg met bijna 50% naar € 17,6 miljoen (2016: € 12,0 miljoen). Met dez.. Lees verder »

Gloednieuw hoofdkantoor Danone

Terberg Totaal Installaties Utrecht heeft de opdracht verworven voor het aanleggen van de meest moderne elektrotechnische installaties op het nieuwe hoofdkantoor van Danone te Hoofddorp.    Danone hecht veel waarde aan duurzaamheid, gezondheid en samenwerking, vandaar dat de nadruk ligt op een gez.. Lees verder »

Unica en ROSEN Europe tekenen meerjarig onderhoudscontract

Unica Building Services heeft een 3 jarig onderhoudscontract gegund gekregen van ROSEN Europe. Zij gaan het onderhoud verzorgen van de werktuigkundige en regeltechnische installaties van het representatieve pand te Oldenzaal, gevestigd op het industrieterrein ‘Het Hazewinkel’, direct gel.. Lees verder »

Historie in een nieuw jasje

In Westflank Noord aan de Van Sijpesteijnkade in Utrecht wordt een monumentaal pand getransformeerd tot een van de hoogste woongebouwen van de stad. Het monument blijft intact en de klassieke gevel uit 1912 vormt de karakteristieke entree van de 29 verdiepingen tellende woontoren.  De moderne en duurzam.. Lees verder »

Eerste nationale certificaten

Gisteren werd het eerste landelijke examen voor zwembadtechnici niveau 1 (TD1) afgenomen door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Dit examen is speciaal bedoeld voor zwembadmedewerkers die de dagelijkse metingen en filterspoelingen uitvoeren. Het examen, waar 4 techneuten aan mee deden, was een mondeling examen.. Lees verder »

Unica aan de slag bij nieuwbouw Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek heeft Unica de opdracht gegund voor de nieuwbouw van het ziekenhuis in Ubbergen. De feestelijke start van de bouw is vorige week gevierd met het slaan van de officiële laatste paal. De Sint Maartenskliniek is wereldwijd het eerste ziekenhuis waarin een nieuw concept voor operatiek.. Lees verder »

Met leveranciers samenwerken aan duurzame projecten

Nieuwe partners hebben zich aangesloten bij de Duurzame Leverancier. Samen met leveranciers gaan de initiatiefnemers en partners van Duurzame Leverancier er voor om snel en goed aan te tonen dat projecten en processen duurzamer kunnen.   Voor opdrachtgevers is aantoonbare duurzaamheid een must. Deze .. Lees verder »