Laatste nieuws

Croonwolter&dros levert centraal videomanagementsysteem voor Gemeente Groningen

De gemeente Groningen heeft de opdracht gegund voor de implementatie van een videomanagementsysteem (VMS) en het inrichten van de servers in het eigen datacenter aan GBBS, de beveiligingsspecialist van Croonwolter&dros. Het videomanagementsysteem is een integrale oplossing waarmee verschillende locaties d.. Lees verder »

Naar een duurzaam Gouvernement aan de Maas

“Samen met de opdrachtgever blijven zoeken naar optimalisaties. Dat kenmerkt dit project.” Aan het woord is Edwin Roijers. Edwin is vanuit Croonwolter&dros, dat het aanbestedingstraject in 2015 won, projectmanager bij de verbouwing van het Gouvernement aan de Maas, het Limburgse Provinciehuis... Lees verder »

Deerns wint opdracht voor Universiteit Leiden

Deerns heeft, als partner van Bouw Commissioning Nederland (BCxN), de opdracht gewonnen voor de kwaliteitsborging van fase 2 van de nieuwbouw voor de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen (FWN) van de Universiteit Leiden. De nieuwbouw van de Bèta Campus voor de Faculteit van Wiskunde en Natuurwet.. Lees verder »

Landal GreenParks en Hellebrekers Technieken sluiten raamovereenkomst

Landal GreenParks en Hellebrekers Technieken hebben hun samenwerking geïntensiveerd. In augustus sloten zij met elkaar een raamovereenkomst voor het beheer en onderhoud van de technische installaties in de zwembaden en hoofdgebouwen van de Landal GreenParks locaties in Nederland. Ook renovaties die nodig.. Lees verder »

De Bunker in Eindhoven wordt woontoren

Het voormalige studentencentrum van de Technische Universiteit Eindhoven, De Bunker, wordt gerenoveerd en uitgebreid in de vorm van een toren. Met het ontwerp van de woontoren wordt beoogd een onlosmakelijk geheel te creëren met het bestaande gebouw, dat door architect Huig Maaskant is ontworpen. Power.. Lees verder »

Unica CFO Bert Moser genomineerd voor Familiebedrijf Award

inancieel vakblad FM Magazine organiseert op woensdag 11 oktober de jaarlijkse FM Dag, waar ruim 400 financiële vakgenoten elkaar ontmoeten. Dit jaar wordt voor de derde keer de CFO Familiebedrijven Award uitgereikt. Eén van de genomineerden is Bert Moser, CFO bij Unica.   In een u.. Lees verder »

Moderne installaties in historisch pand

De collecties van Museum Boerhaave in Leiden omvatten ruim vierhonderd jaar Nederlandse wetenschapsgeschiedenis. Gehuisvest op een historische locatie, maar met een binnenklimaat dat niet voldeed aan de eisen van de huidige tijd. Terwijl juist dat klimaat ervoor moet zorgen dat bezoekers optimaal comfort.. Lees verder »

HOMIJ verwerft opdracht AFAS Experience Center

HOMIJ Technische Installaties (VolkerWessels) heeft vandaag het contract getekend voor de realisatie van het AFAS Experience Center in Leusden. Dit state-of-the-art complex vormt bij oplevering een "beleving" voor zowel de klant, de medewerker als de bezoeker.   Het AFAS Experience Center wordt een.. Lees verder »

Croonwolter&Dros bouwt energiestation in Meppel

De tijdelijke biogasinstallatie voor verwarming en koeling van Nieuwveense Landen, maakt volgend jaar plaats voor een nieuwe energiecentrale op biomassa. Croonwolter&dros bouwt achter het Leerwerkcentrum aan de Bremenbergweg de splinternieuwe energie-installatie. De duurzame centrale vermomd als boerensch.. Lees verder »

Case Study: AHK - een gezond binnenklimaat en energiebesparing gaan hand in hand

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is de plek voor aspirerende acteurs, regisseurs, balletdansers en muzikanten. De instelling voor hoger beroepsonderwijs biedt opleidingen binnen de beeldende kunst, muziek, film en televisie, theater, dans, museologie en architectuur. Studenten krijgen les.. Lees verder »