Laatste nieuws

Contract getekend met HEYDAY Facility management

Maandag 18 maart jl. hebben GUTS Installatietechniek en HEYDAY Facility Management een contract getekend voor het onderhoud en beheer van de technische installaties van alle Hudson’s Bay filialen. GUTS heeft de opdracht verworven via een tender, uitgeschreven door HEYDAY. Het contract omhelst de in.. Lees verder »

Kuijpers verduurzaamt gemeentelijk vastgoed in ‘s-Hertogenbosch

Kuijpers is trots om voor de gemeente ’s-Hertogenbosch aan de slag te mogen met het verduurzamen van een deel van haar vastgoed naar tenminste energielabel B en bij voorkeur BENG (bijna energieneutrale gebouwen). Een mooie opgave dat goed past in de ambitie van Kuijpers om alleen nog ener.. Lees verder »

Baltussen Konservenfabriek plukt vruchten van nieuwe besturing afvullijn

Met een historie die honderdvijftig jaar teruggaat, is Baltussen Konservenfabriek in Driel de oudste nog bestaande conservenfabriek in Nederland. De potjes groenten en fruit - zonder conserveringsmiddelen en veelal biologisch - vinden gretig aftrek in binnen- en buitenland. Logisch dat bedrijfszekerheid hier .. Lees verder »

Comfort Partners werkt samen aan open innovatie met Ymere en partners

Gebouweigenaren staan voor een zeer grote inspanningsopgave om de doelstellingen de komende jaren te realiseren die vanuit het klimaatakkoord zijn gesteld. Wij zien en voelen noodzaak vanuit deze reden de conventionele werkwijze in de bouw- en installatiewereld te veranderen. Energietransitie vergt transitie .. Lees verder »

Matrix VII officieel geopend

Matrix VII, een nieuw laboratorium en kantoorgebouw op het Amsterdam Sience Park is op 21 maart 2019 officieel geopend. De openingshandeling is verricht door Udo Kock, wethouder Economische Zaken Amsterdam. Hij gaf het startsein voor een ‘springactie’ waarmee de uitzonderlijke trillingsvrije vloer.. Lees verder »

Renovatie ZGAO Flevohuis in Amsterdam van start

Vrijdagochtend was er een feestelijke bijeenkomst in het Flevohuis aan het Kramatplantsoen in Amsterdam. De heer Van Wijk ondertekende namens Stichting Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO) de bouwteamovereenkomst met de aannemer en installateurs voor de renovatie van de eigendomslocatie Flevohuis Ondertekening bo.. Lees verder »

Unica Datacenters krijgt Premium status bij Rittal

Unica Datacenters, het bedrijf van technisch dienstverlener Unica dat zich bezighoudt met de bouw, inrichting en het onderhoud van datacenters, is Rittal Premium Partner geworden. Unica Datacenters en Rittal gaan dit jaar nauwer met elkaar samenwerken en hun sales-activiteiten intensiveren. Rittal is.. Lees verder »

Vmbo-ers en mbo-ers interesseren voor de techniek met de Hololens

Een collega op afstand helpen met het oplossen van een complexe stroomstoring? Het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor vakmensen in de technische installatiebranche (OTIB), toont vmbo, mbo-leerlingen en docenten aan dat dit met de HoloLens of Augmented Reality (AR)-bril mogelijk is. Techniek Nederland jui.. Lees verder »

Alfen gaat micronet ontwikkelen voor 35 MWp zonnepark Zuyderzon in Almere

Alfen is door PFALZSOLAR uitgekozen voor de ontwikkeling, productie, installatie, aansluiting en in werking stelling van een micronet en de ontsluiting met het centrale elektriciteitsnet voor zonnepark Zuyderzon in Almere, Nederland. Alfen zal daarvoor onder andere negen speciale 800 Volt PV-transformatorstat.. Lees verder »

Techniek Nederland en Holland Solar gaan samenwerken

Techniek Nederland en Holland Solar gaan zich samen inzetten voor de energietransitie. Nu de groei van zonne-energie in ons land razendsnel gaat, vinden beide organisaties dat ze de krachten moeten bundelen. Met een symbolische ondertekening op de beurs Solar Solutions in Vijfhuizen bekrachtigen de voorzitter.. Lees verder »