Laatste nieuws

Valley: een unieke samenwerking

Vanuit het raam van de bouwkeet hebben onze BIM-modelleurs mooi zicht op de kantoren aan de Beethovenstraat op de Zuidas. Sinds vorig jaar is dit de nieuwe werkplek van BIM-modelleurs Danny en Thijs waar ze fulltime werken aan het project Valley. Ook Jaco werkt enkele dagen in de week als projectmanager op .. Lees verder »

Circulaire ver-nieuwbouw Alliander BREEAM-NL Outstanding

Voor het eerst in Nederland BREEAM-NL Outstanding ver-nieuwbouw Oplevercertificaat toegekend Het door VolkerWessels Vastgoed volledig gerenoveerde bedrijfsgebouw van Alliander in Duiven (nabij Arnhem) is door DGBC (Dutch Green Building Council) onderscheiden met het hoogst mogelijke BREEAM-NL duurzaamheids O.. Lees verder »

Gerechtsgebouw Breda klaar voor gebruik

Het gerechtsgebouw in Breda is klaar. Het voltooiingscertificaat werd vandaag door het Rijksvastgoedbedrijf aan InBalans in Breda afgegeven. De rechtbank Zeeland-West-Brabant, het Arrondissementsparket Zeeland-West-Brabant (Openbaar Ministerie) en de Raad voor de Kinderbescherming werken vanaf deze week v.. Lees verder »

Van Dorp opereert in hart Flevoziekenhuis

Van Dorp is betrokken bij een bouwoperatie in het hart van het Flevoziekenhuis. In het ziekenhuis wordt een nieuw OK-complex en MRI- Centrum gerealiseerd.     Samen met Van Wijnen Lelystad  en Breedveld en Schröder  is Van Dorp verantwoordelijk voor de werktuigbouwkundige en klimaa.. Lees verder »

CFP en Croonwolter&Dros sluiten samenwerking rond verduurzaming vastgoed

Corporate Facility Partners (CFP) en de divisie Utiliteit van Croonwolter&dros gaan samenwerken op het gebied van het verduurzamen van vastgoed. De ondertekening van de overeenkomst tussen beide bedrijven vond dinsdag 5 juni jl. plaats op vastgoedbeurs Provada. Croonwolter&dros zal het product CSR-man.. Lees verder »

Energieprestatie van formaat voor rijkskantoor de Knoop

Op dinsdag 21 juni 2016 is het officiële startsein gegeven voor de herontwikkeling van de Knoopkazerne tot rijkskantoor de Knoop in Utrecht. Donderdag 17 mei, bijna twee jaar later, is het gebouw geopend. Het consortium R Creators (een samenwerkingsverband van Strukton, Facilicom en Ballast Nedam) verb.. Lees verder »

Start nieuwbouw Europees Geneesmiddelen Agentschap op Zuidas

Op 28 mei is op de Zuidas in Amsterdam de start gemarkeerd van de nieuwbouw voor het Europees Geneesmiddelen Agentschap (EMA). De funderingswerkzaamheden zijn op 1 mei begonnen, eerder dan aanvankelijk was gepland. In opdracht van de Nederlandse regering laat het Rijksvastgoedbedr.. Lees verder »

Rijkswaterstaat en BAM zetten maximaal in op duurzame leefomgeving

Rijkswaterstaat (RWS) en BAM hebben een overeenkomst gesloten voor langjarig beheer en onderhoud van terreinen, vuurtorens en de verkeerscentrales in regio Noord. De zesjarige overeenkomst is een uitbreiding van een eerder contract voor districtskantoren, zoutloodsen, opslagruimten, dienstwoningen en steunpun.. Lees verder »

Rijkswaterstaat kiest voor Unica voor integraal onderhoud van ruim 350 locaties

Unica, een van de grootste technisch dienstverleners van ons land, gaat het integrale onderhoud uitvoeren van 355 gebouwen en terreinen van Rijkswaterstaat in Midden- en Zuid Nederland. Het contract is de grootste opdracht ooit van Unica Building Services en heeft een looptijd van 6 jaar, met opties tot 2+2 j.. Lees verder »

Total Exotics

De elektrotechnische, werktuigbouwkundige en beveiligingsinstallaties voor de nieuwbouw van het distributiecentrum van Mediq in Bleiswijk zijn door drie zusterbedrijven van Van Dalen aangebracht. Een perfecte samenwerking! Van Dalen Installatietechniek heeft hier de E-installaties aangebracht. Dit gaat om al.. Lees verder »