Nieuwsoverzicht

Parenco en Unica Schutte ICT verlengen samenwerking

Parenco en Unica Schutte ICT hebben onlangs de samenwerking met drie jaar verlengd. De papierproducent uit Renkum is sinds 2013 klant van Unica Schutte ICT en maakt gebruik van de Hosted IT (HIT) oplossing uit het cloud-portfolio. Alle apparatuur van Parenco draait in de robuuste dubbel uitgevoerde datacenter.. Lees verder »

Werkzaamheden omvangrijke renovatie “Adriaan Volkerhuis”

Afgelopen weekend is er door TotalKlima in samenwerking met kraanbedrijf Nederhoff hard gewerkt aan de Oostmaaslaan te Rotterdam. Het betreft hier een zeer omvangrijke renovatie, waardoor het gebouw -als het project is afgerond- aan de nieuwste eisen voldoet. Met hoogwerkers zijn er machines van het dak .. Lees verder »

Start bouw nieuw trainings- en opleidingscentrum LVNL Schiphol-Oost

Op maandag 7 mei hebben vertegenwoordigers van Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) en het Commando Luchtstrijdkrachten (CLSK) de eerste paal geslagen voor het nieuwe gezamenlijke trainings- en opleidingscentrum op Schiphol-Oost. Met de start van de bouw is opnieuw een zichtbare en belangrijke stap geze.. Lees verder »

Energieprestatiecontract draagt bij aan verlaging exploitatielasten

Uit een brief van de gemeente Nijkerk blijkt dat de exploitatielasten van het Jaap van der Krol zwembad in Nijkerk een stuk lager uitvallen dan begroot. Gemiddeld komen de kosten uit op € 565.000,- in plaats van de begrote € 685.000,- Een meevaller van maar liefst € 120.000,- per jaar. Holland.. Lees verder »

Hamer realiseert Sprinklerinstallatie in grootste Holiday Inn Express van Europa

Aan de noordkant van het IJ in Amsterdam wordt het grootste Holiday Inn Express hotel van Europa gebouwd. 45 meter hoog en met 438 kamers.Hamer gaat het hele hotel inclusief de parkeergarage voorzien van een conventionele sprinklerinstallatie.   De installatie beslaat ruim 20.000 m2 en telt ca. 1.900 s.. Lees verder »

BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award

De Duurzame Inzetbaarheid Award is donderdag 19 april tijdens Building Holland in de Amsterdam-RAI door ANBO-ambassadeur John de Wolf uitgereikt aan BAM. De award is bestemd voor die organisatie die op strategisch, tactisch en operationeel gebied aantoonbaar proactief bezig is met de duurzame inzetbaarheid va.. Lees verder »

Transferium Deutersestraat opent binnenkort de deuren

1500 zonnepanelen voor het leveren van energie voor elektrische fietsen, auto’s en transferiumbussen. Een bijenhotel en ecologische oplossingen zoals het hergebruiken van gekapte bomen als straatmeubilair en het planten van nieuwe bomen. Deze maatregelen maken van Transferium Deutersestraat in &rsq.. Lees verder »

Olaf Oosting benoemd tot bestuurslid TVVL

Met ingang van dinsdag 17 april 2018 is Olaf Oosting, manager ontwikkeling bij Unica Energy Solutions, beëdigd als bestuurslid van TVVL. De vereniging is het kennisknooppunt voor gebouwgebonden installaties en voorzieningen en zet zich in voor een toekomst waarin techniek in dienst staat van mens en maat.. Lees verder »

Nieuwe hamam in Thermen Soesterberg

De nieuwe hamam bestaat uit een centrale ruimte, een stoomcabine, douches en 4 stuks massageruimten. Tijdens het eeuwenoude ritueel van de hamam worden de klanten gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd.    Zowel de werktuigkundige installaties als het sanitair wordt door Terberg geïnstall.. Lees verder »

Medisch Centrum in park Hooglede

Naar verwachting wordt eind februari 2019 het Medisch Centrum Hoog Lede opgeleverd. In het centrum komen naast drie huisartsenpraktijken, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie ook ruimten waar paramedici zoals een psycholoog, diëtist of podoloog hun spreekuur kunnen houden. Het centrum is klei.. Lees verder »