Nieuwsoverzicht

Monumentaal klooster wordt onderwijscomplex

In september 2018 moet het klaar zijn: de renovatie van het monumentale klooster op de nieuwe NHTV campus in Breda. Het klooster is onderdeel van de nieuwe NHTV campus dat straks 7.500 studenten samen brengt op een centrale locatie in Breda. NHTV internationaal hoger onderwijs Breda werkt aan de ontwikke.. Lees verder »

Michiel Jaski nieuwe RvC-voorzitter Unica

Technisch dienstverlener Unica heeft Michiel Jaski (58) benoemd tot nieuwe voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC). Daarmee voegt het bedrijf een bestuurder met veel senioriteit en ervaring in het bedrijfsleven toe aan de organisatie. Jaski is eind november ook benoemd als nieuw lid van de RvC bij Akz.. Lees verder »

Open brief aan minister Wiebes: Handhaaf salderingsregeling voor zonnepanelen tot 2023

Zo’n 20 maatschappelijke organisaties vragen in een brief minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat om de populaire salderingsregeling voor zonne-energie te handhaven tot tenminste 2023. Het huidige kabinet lijkt van plan om de regeling al in 2020 te beëindigen en brengt daarmee volgens on.. Lees verder »

New Babylon: technisch beheer op locatie

Een verscheidenheid aan winkels en eetgelegenheden vind je op de begane grond en de eerste verdieping van New Babylon. De verdiepingen erboven tot en met de vierde verdieping huisvesten kantoren met een omvang van 500 tot 15.000 vierkante meter.Ook zijn er gardens, full service kantoorunits tot 500 vierkante .. Lees verder »

Cambridge Innovation Center breidt uit

Het Cambridge Innovation Center (CIC) opende in 2016 een vestiging in het Groot Handelsgebouw in Rotterdam. Het Amerikaanse bedrijf, bekend om zijn ambities om start-ups te helpen door het bieden van  faciliteiten en programma’s,  opende daarmee de eerste vestiging buiten de Verenigde Staten. .. Lees verder »

Van Dorp verstevigt positie Midden-Nederland dankzij overname Airco Heat

Van Dorp heeft overeenstemming bereikt over de overname van Aircoheat B.V. en Koudetechniek Holland B.V. te Woerden. Van Dorp verstevigt hiermee de strategische positie in de regio Midden-Nederland en de expertise op het vlak van koel- en koudetechniek. Aircoheat installeert, beheert en onderhoudt sinds 197.. Lees verder »

‘Installaties 2020’ winnaar RAAK-Award

De Haagse Hogeschool heeft de RAAK-award voor toonaangevend praktijkgericht onderzoek van hogescholen gewonnen. Tijdens het SIA-congres ‘Pak de ruimte!’ op 30 november kreeg het onderzoek ‘Installaties 2020’ van lector Laure Itard de 1e prijs en 10.000 euro.   ‘I.. Lees verder »

Verbouwing stadhuis gegund aan BAM Bouw en Techniek Apeldoorn

(Persbericht Gemeente Apeldoorn) Na het doorlopen van twee Europese aanbestedingsprocedures is BAM Bouw en Techniek, gevestigd in Apeldoorn, geselecteerd als aannemer voor de renovatie van het stadhuis. Naar verwachting start in de zomer van 2018 de renovatie en is het op 1 januari 2020 gereed. Nu het stadh.. Lees verder »

Renoveren op de Kop van Zuid

Eerder dit jaar werd het vernieuwde Spark in Amsterdam opgeleverd en ook voor de verbouwing van het Cambridge Innovation Center in hartje Rotterdam mochten we ons inzetten. Naast Blaak 34 waar we momenteel bezig zijn met een grootschalige renovatie, maken we ook vorderingen met d.. Lees verder »

Warmtebouw ontvangt 1e STEK EPBD-bedrijfscertificaat

Het EPBD-airco certificaat wordt verstrekt aan bedrijven die aantoonbaar voldoen aan de eisen aan het keuren van en adviseren over airconditioninginstallaties van 12 kilowatt of meer (op gebouwniveau). Zij kunnen specifiek adviseren over verbetering van de energieprestatie van gebouwen en besparen van energie.. Lees verder »