Nieuwsbericht

Aan de slag bij ontwikkeling Little C aan de Coolhaven

Little C bestaat in totaal uit vijftien panden met een mix aan lofts, studio’s, ateliers, appartementen, kantoren, horeca en kleinschalige winkels met daaronder een grote parkeergarage. Dit alles omgeven door sfeervolle daktuinen, gezamenlijke (dak)terrassen en andere ontmoetingspleinen. De gebouwen zijn hier met elkaar verbonden door karakteristieke metalen loopbruggen.

Little C wordt ontwikkeld in de Rotterdamse Wijk Hoboken. Het project snijdt het thema ‘Just around the block’ aan en hier is geen woord van gelogen. Naast het scala aan faciliteiten wat wordt gerealiseerd tijdens de ontwikkeling van Little C, kenmerkt de omgeving zich door de schitterende ligging in het groen en aan het water. Het Waterfront park, het park bij de Euromast, de Veerhaven en de Rotterdamse binnenstad zijn just around the block.

Terberg Totaal Installaties verzorgt de werktuigkundige én elektrotechnische installaties van de parkeergarage en de 4 grote torens aan de 's Gravendijkwal. In deze torens bevinden zich woningen, kantoren, commerciële ruimtes en het familiehuis van Daniël den Hoed. De woningen worden uitgevoerd met wtw-ventilatiesystemen. In de parkeergarage wordt een sprinklerinstallatie en stuwdrukventilatie gerealiseerd. Naar verwachting wordt Little C in 2020 opgeleverd.

Deel 'Aan de slag bij ontwikkeling Little C aan de Coolhaven'
Reageer op 'Aan de slag bij ontwikkeling Little C aan de Coolhaven'