Nieuwsbericht

Gloednieuw hoofdkantoor Danone

Terberg Totaal Installaties Utrecht heeft de opdracht verworven voor het aanleggen van de meest moderne elektrotechnische installaties op het nieuwe hoofdkantoor van Danone te Hoofddorp. 

 


Danone hecht veel waarde aan duurzaamheid, gezondheid en samenwerking, vandaar dat de nadruk ligt op een gezond binnenklimaat en een comfortabele werkomgeving. Het nieuwe hoofdkantoor wordt voorzien van de nieuwste technieken en is volledig uitgerust met LED verlichting. De verlichting wordt bestuurd, geschakeld en elektrische installaties worden bewaakt door middel van een Bgrid installatie gebaseerd op IoT (Internet of Things) technologie.

Naast de elektrische installaties voorziet Terberg het gebouw van een aantal aanvullende gebruikersinstallaties zoals een data-installatie, een toegangscontrolesysteem, autolaadvoorzieningen en een blusgasinstallatie voor de ICT ruimten.

De aanleg van het nieuwe hoofdkantoor van Danone start deze maand en wordt naar verwachting eind 2018 opgeleverd. Het hoofdkantoor wordt uitgerust met een 2-laagse parkeergarage en heeft daarboven nog 4 verdiepingen. Het gebouw wordt voorzien van een groot atrium van de begane grond tot aan het dak. 

Tags
Danone Nieuwbouw Hoofddorp
Deel 'Gloednieuw hoofdkantoor Danone'
Bedrijven
Terberg Totaal Installaties
Reageer op 'Gloednieuw hoofdkantoor Danone'