Nieuwsbericht

CIC: een mooi resultaat voor een bijzondere organisatie

Toen het prestigieuze Cambridge Innovation Center (CIC) de eerste vestiging wilde openen buiten de VS, keek het naar Rotterdam. Het Amerikaanse bedrijf vestigde zich in 2016 in een van de grootste kantoorgebouwen van de stad, het Groot Handelsgebouw. Daar is het een incubator voor innovatieve start-ups met grote ambities.


Meer dan huisvesting
Het CIC, ooit opgericht door twee slimme koppen van het befaamde Massachusetts Institute of Technology (MIT), biedt meer dan huisvesting alleen. De organisatie creëert een inspirerende omgeving die samenwerking en kennisdeling tussen start-ups, grotere bedrijven, financiers en dienstverleners stimuleert. Als schakel tussen multinationals, investeerders en jonge innovatieve bedrijven stond het in de VS aan de wieg van Google Android.

Succesvolle samenwerking
In 2016 mochten wij voor het CIC de technische installaties voor 13.000 vierkante meter voor onze rekening nemen. Het resultaat was een bijzondere kantooromgeving met inspirerende voorzieningen voor 550 start-ups in het historische gebouw. Na deze succesvolle samenwerking met CIC en H20 management werden we wederom gevraagd voor een verdere uitbreiding van het CIC in het Groot Handelsgebouw.

Mooi resultaat
In de afgelopen maanden sinds midden 2017 hebben wij de technische werkzaamheden uitgevoerd en in totaal 115 nieuwe kantoren gerealiseerd. Nu zijn de werkzaamheden gereed. We kijken met trots terug op een mooi resultaat voor een bijzondere organisatie in het zakendistrict van Rotterdam.

Tags
CIC Cambridge Innovation Center
Deel 'CIC: een mooi resultaat voor een bijzondere organisatie'
Bedrijven
De Bosman Bedrijven B.V.
Reageer op 'CIC: een mooi resultaat voor een bijzondere organisatie'