Nieuwsbericht

Transferium Deutersestraat opent binnenkort de deuren

1500 zonnepanelen voor het leveren van energie voor elektrische fietsen, auto’s en transferiumbussen. Een bijenhotel en ecologische oplossingen zoals het hergebruiken van gekapte bomen als straatmeubilair en het planten van nieuwe bomen. Deze maatregelen maken van Transferium Deutersestraat in ’s-Hertogenbosch een bijzonder transferium, namelijk het groenste transferium van Nederland.

Groen ontwerp
Vorig jaar werd een start gemaakt met het Transferium Deutersestraat van de gemeente ’s-Hertogenbosch. Het biedt een mooie oplossing voor bezoekers van het nabijgelegen Jeroen Bosch ziekenhuis en bezoekers van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De ligging is uniek, vlakbij het natuurgebied de Gement. Die groene omgeving zie je terug in het ontwerp. De gevel wordt compleet begroeid met planten om het gebouw op te laten gaan in het groene landschap.

Lean bouwen
Het transferium is één van de parkeergarages die Ballast Nedam met ketenpartners , waaronder Bosman Bedrijven, volgens het Lean principe heeft gebouwd. In 2016 is gestart met een supply-chain-management-traject. De complete technische installaties werden toevertrouwd aan Bosman Bedrijven. Inmiddels is het transferium gereed en vindt de officiële opening plaats op zondag 22 april. Het transferium is een mooi voorbeeld van een goede samenwerking tussen ketenpartners.

Deel 'Transferium Deutersestraat opent binnenkort de deuren'
Bedrijven
De Bosman Bedrijven B.V.
Reageer op 'Transferium Deutersestraat opent binnenkort de deuren'