Nieuwsbericht

BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award

De Duurzame Inzetbaarheid Award is donderdag 19 april tijdens Building Holland in de Amsterdam-RAI door ANBO-ambassadeur John de Wolf uitgereikt aan BAM. De award is bestemd voor die organisatie die op strategisch, tactisch en operationeel gebied aantoonbaar proactief bezig is met de duurzame inzetbaarheid van haar medewerkers.

De Duurzame Inzetbaarheid Award is een initiatief van Building Holland en KPE. De doelstelling is extra aandacht aan Duurzame Inzetbaarheid binnen de bouw- en installatiebranche te besteden.

De jury heeft aan de hand van de criteria ‘veilig werken’, ‘persoonlijke aandacht/motivatie’ en ‘fysieke gezondheid’ bepaald dat BAM dit jaar de winnaar is. BAM probeert volgens het juryrapport zoveel mogelijk de risico’s die het werken in de bouw met zich meebrengt te voorkomen c.q. te beperken en doet dit op een concrete wijze voor alle medewerkers.

Daarnaast stimuleert BAM volgens de jury haar medewerkers om met plezier aan het werk te blijven middels de inzet van de Persoonlijke Ontwikkel Scan en ontwikkelgesprekken. Op basis hiervan wordt op individueel niveau gekeken naar de duurzame ontwikkeling van medewerkers. Met de BAM Business School faciliteert BAM haar medewerkers met een breed opleidingsaanbod. Tot slot besteedt BAM aantoonbaar structureel aandacht aan de vitaliteit van haar medewerkers, waardoor medewerkers de gelegenheid wordt geboden positief en vitaal de werkzaamheden te verrichten.

Tags
Duurzame Inzetbaarheid Award
Deel 'BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award'
Bedrijven
BAM Techniek
Reageer op 'BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award'