Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Linthorst Installatietechniek groeit

05-06-2012, 12:45
Linthorst Installatietechniek groeit

Ondanks de crisis is Linthorst Installatietechniek de afgelopen jaren fors gegroeid. Met +/- 200 medewerkers is het tijd voor een nieuw pand. De vestiging Apeldoorn wordt uitgebreid met 1.500 m2, waarvan de helft wordt ingericht als werkplaats en de andere helft als kantoorruimte.

Afdeling Techniek voor de Toekomst krijgt ruimte

“We hebben die extra m2 hard nodig,” aldus Erik Linthorst, algemeen directeur. “In de nieuwbouw delen we de werkplekken zo optimaal mogelijk in, waardoor medewerkers van dezelfde afdeling dichter bij elkaar zitten.” Zijn broer Gijs Linthorst, Technisch directeur vult aan: “Ook de afdeling Techniek voor de Toekomst, gespecialiseerd in duurzame energieconcepten, krijgt haar eigen plek.”

Opening

Naar verwachting zal de bouw van het nieuwe pand in de zomer van 2013 klaar zijn en op toepasselijke wijze geopend worden.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Linthorst Techniek

Linthorst Techniek is een dynamisch familiebedrijf, waar ondernemerschap en innovatie vanzelfsprekend zijn. Als kennis gedreven installateur zijn we continu bezig om zelf technieken te bedenken en ontwikkelen zodat we onze toegevoegde waarde kunnen waarborgen.

Bouwen is samenwerken. We hechten veel waarde aan een…