Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Spie neemt wederom bedrijven over

10-10-2012, 15:58
Spie neemt wederom bedrijven over

Spie neemt in België drie bedrijven over. Dat heeft de technisch dienstverlener bekendgemaakt. Het gaat om G. van Overschilede, Vano Electro en Vanogroep. De ondernemingen zijn actief in de sector van industriële elektriciteitswerken en zonnepanelen.

Vorige maand maakte Spie al bekend Gebr. van der Donk b.v. over te nemen. De overname is voor SPIE een belangrijke stap in de realisatie van haar groeistrategie en de wens om haar positie in de telecommunicatiemarkt te versterken.

 

 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

SPIE Nederland B.V.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, d√© onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt¬†haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en…