Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Integrale Projecten

Beste leerbedrijven van Nederland bekend

18-10-2012, 14:04
Beste leerbedrijven van Nederland bekend

Hilversum – De afgelopen periode heeft Kenteq weer de Beste Leerbedrijven van Nederland bekend gemaakt. Het gaat om leerbedrijven in de categorie bedrijven met > 25 medewerkers en beste leerbedrijven in de categorie bedrijven ≤ 25 medewerkers. In de drie verkiezingsgroepen zijn de winnaars:

Regio Noord-Nederland
Leertouwer B.V. uit Barneveld won in de categorie bedrijven > 25 medewerkers. Installatiebedrijf Klok B.V. uit Diever verdiende de titel Beste Leerbedrijf in de categorie bedrijven ≤ 25 medewerkers.

Regio Randstad
Van Dorp Installatietechniek Amersfoort uit Amersfoort won in de categorie bedrijven > 25 medewerkers. C. Bitter b.v. uit Almere verdiende de titel Beste Leerbedrijf in de categorie bedrijven ≤ 25 medewerkers.

Regio Zuid-Nederland
Burgers Ergon bv installatietechniek uit Eindhoven won in de categorie bedrijven > 25 medewerkers. VSS Machinebouw B.V. uit Heinkenszand verdiende de titel Beste Leerbedrijf in de categorie bedrijven ≤ 25 medewerkers.

Kenteq
Kennis- en adviescentrum Kenteq zorgt dat de maakindustrie in Nederland kan blijven beschikken over gekwalificeerde technische vakmensen. We helpen (aankomende) medewerkers zich te ontplooien en hun loopbaan blijvend te ontwikkelen in de metaal en werktuigbouw, elektro- en installatietechniek en mechatronica. We combineren onze kennis met die van onze samenwerkingspartners om:
• overheid, onderwijs, bedrijfsleven en werknemers/leerlingen met elkaar te verbinden
• onze klanten met begeleiding, scholing, advisering verder helpen
• nieuwe maatschappelijke en technologische ontwikkelingen te vertalen naar praktische oplossingen
De kracht van Kenteq is de combinatie van scholing, examinering, leerlingbegeleiding en loopbaanontwikkeling in de technische sector.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…