Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Heijmans onderhoudt installaties Sophia

06-11-2012, 08:59
Heijmans onderhoudt installaties Sophia

Den Haag – Burgers Ergon – vanaf volgend jaar 2013 Heijmans Utiliteit – gaat de komende 20 jaar de elektrische en werktuigbouwkundige installaties in het nieuwe revalidatiecentrum van Sophia Revalidatie in Den Haag onderhouden.

Met de opdracht is een totaalbedrag van 4 miljoen euro gemoeid. Burgers Ergon voert de onderhoudswerkzaamheden uit op basis van risicogestuurd onderhoud.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…