Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Heijmans bouwt faculteit universiteit Leiden

26-11-2012, 10:22
Heijmans bouwt faculteit universiteit Leiden

Leiden – Heijmans gaat de nieuwe faculteit wiskunde en natuurkunde van de universiteit Leiden bouwen.

De klus levert de bouwer uit Rosmalen circa 38 miljoen euro op. Vastgoedbedrijf Universiteit Leiden verstrekte de opdracht “mede op basis van kwaliteitscriteria”.

Het gaat om de bouw van zo’n 45.000 vierkante meter vloeroppervlak met laboratoria, collegezalen, kantoren en een onderpandse parkeerkelder. Het bestek is volledig uitgewerkt in BIM. Tot mei 2013 wordt dit bestek verder geoptimaliseerd. De zogenoemde Bèta Campus wordt gerealiseerd met een ‘BREEAM Very Good’ certificaat. In mei 2013 zal worden begonnen met de bouw, waarna het project naar verwachting in september 2015 wordt opgeleverd.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…