Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Vorm en Ballast Nedam dupe van bouwstop

26-11-2012, 09:53
Vorm en Ballast Nedam dupe van bouwstop

Leiden – Vorm en Ballast Nedam dreigen de dupe te worden van de aangekondigde bouwstop voor het studentenhuisvestingsproject De Leidse Schans.

Vastgoedbelegger Syntrus Achmea kondigde aan dat het niet verder wil met het Leidse project dat 1.500 studenteneenheden op zou leveren. De reden voor het afblazen is het regeerakkoord met het knellende huurplafond daarin. Deze week zou het bouwcontract getekend worden. Ballast Nedam en Vorm zouden vanaf maart gaan bouwen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…