Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Ballast snijdt regiobedrijven weg

12-12-2012, 11:18
Ballast snijdt regiobedrijven weg

Nieuwegein – Ballast Nedam voegt zijn zeven regionale bouwbedrijven samen en brengt ze onder in drie nieuwe onderdelen: Noord, West en Zuid.

Dat heeft het Nieuwegeinse bouwconcern bekendgemaakt. De ingreep, die ten koste gaat van een nog niet nader aangegeven aantal arbeidsplaatsen, maakt onderdeel uit van de eerder aangekondigde herpositionering van het cluster Bouw & Ontwikkeling.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…