Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Croon en HVL spreken intentie uit tot krachtenbundeling

12-12-2012, 11:22
Croon en HVL spreken intentie uit tot krachtenbundeling

Eindhoven/Rotterdam – Twee sterke bedrijven binnen de TBI Holdings B.V., Croon Elektrotechniek B.V. en HVL B.V., zijn voornemens per januari 2013 de krachten te bundelen in wat het grootste in elektrotechniek gespecialiseerde bedrijf van Nederland zal zijn. De nieuwe combinatie telt circa 3000 medewerkers en bedient haar klanten vanuit een landelijk dekkend netwerk van vestigingen.

De voorgenomen samenwerking tussen de beide elektrotechnische installatiebedrijven is gestoeld op een win/win perspectief naar de toekomst. Beide bedrijven zijn ook vandaag succesvol maar zien in dit samengaan een krachtige stap naar meer innovatie en nieuwe kansen.

De schaalvoordelen van deze samenwerking zijn evident, evenals de winst die behaald kan worden op het gebied van de verruiming van carrièremogelijkheden. Door het grote aanbod aantrekkelijke projecten wordt de propositie naar talent sterker en daarmee de kans op het aantrekken van de beste mensen. De definitieve samenwerking wacht op een positief advies van de OR.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Croonwolter&Dros

Croonw
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en…

TBI Holdings B.V.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend…