Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Heijmans schrapt 50 extra banen

12-12-2012, 11:49
Heijmans schrapt 50 extra banen

De lopende reorganisatie bij de woningbouwdivisie Heijmans gaat ten koste van ruim 250 banen. Dat blijkt uit gesprekken rond het sociaal plan dat het bouwbedrijf maandag met de vakbonden afsloot. Heijmans maakte vorige maand bekend dat er bij de reorganisatie ongeveer tweehonderd arbeidsplaatsen geschrapt zullen worden. Het gaat vooral om regiobedrijven buiten de Randstad.

Buiten het onvrijwillige ontslag verdwijnen er volgens een woordvoerder van Heijmans nog “ruim vijftig” medewerkers bij het Brabantse concern. Een deel van hen zal volgens vakbond FNV Bouw met een zogeheten vaststellingsovereenkomsten worden afgevloeid. Dat wil zeggen dat op individuele basis ontslagregelingen worden afgesproken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…