Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Strukton en De Nijs verbouwen De Hallen

12-12-2012, 11:12
Strukton en De Nijs verbouwen De Hallen

Amsterdam – Bouwcombinatie Strukton/De Nijs begint nog dit jaar aan de transformatie van de oude tramremise in Amsterdam-West tot een Centrum voor Media en Mode.

Stadsdeel West heeft ingestemd met de overname van de zogeheten Passage in De Hallen. Daarmee is volgens de stichting Tramremise Ontwikkelingsmaatschappij de financiering rond. De monumentale tramremise wacht al jaren op een nieuwe bestemming. De ontwikkelaar haalde uit alle hoeken steun. Door verkoop van de Passage, besparingen op de bouwkosten, leningen van particulieren, Triodos Bank en het Nationaal Restauratiefonds en huurcontracten met ondernemers kan volgens de stichting de klus worden geklaard. Het project is aangenomen voor 33 miljoen euro.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…