Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Integrale Projecten

Heijmans voegt wederom onderdelen samen

15-12-2012, 14:12
Heijmans voegt wederom onderdelen samen

Breijn en Heijmans Infra Geïntegreerde Projecten (HIGP) gaan samen verder als de afdeling Integrale Projecten binnen het Heijmans concern, zo maakte het bedrijf op de website bekend. Zowel de naam Breijn als HIGP zullen daarmee verdwijnen. Dit is een voor de hand liggende stap in een wereld waarin vraagstukken op het gebied van wonen, werken en verbinden steeds vaker oplossingen vereisen waarin kennis en kunde uit alle disciplines effectief worden gecombineerd, van ontwerp tot service en onderhoud.

Heijmans wil toegevoegde waarde leveren op het gebied van ontwerp en advies, verslimming via toepassing van smart technology en het bieden van service. De afdeling Integrale Projecten is een belangrijke plek waar deze toegevoegde waarde wordt gerealiseerd. Het samenvoegen van expertise op het gebied van tendermanagement, ontwerp en advies stelt Heijmans in staat deze kennis verder te ontwikkelen en de kwaliteit en het onderscheidend vermogen van onze aanbiedingen en projecten te optimaliseren.

Operationeel eindverantwoordelijk voor de nieuwe afdeling is Eric van den Broek. René Laan en Willem Wagenaars zullen vanuit de directie van Wegen resp. Civiel verantwoordelijk zijn voor de integrale projecten die door de afdeling worden opgepakt.

Eerder werd al bekend dat ook de naam Burgers Ergon verdwijnt. Heijmans nam het bedrijf in 2006 over, en maakte recentelijk bekend de fusie van verschillende installatietechniek bedrijven succesvol te hebben afgerond.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…