Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Heijmans op de radio

17-12-2012, 10:09
Heijmans op de radio

Vandaag is directeur Heleen Herbert te gast bij het radio 1 programma ‘De gids FM’ om de visie van Heijmans op de ruimtelijke inrichting van Nederland toe te lichten. Daarbij baseert zij zich op de visie ‘De Energieneutrale Stad’ die zij op 5 december presenteerde tijdens de Strategie Summit Energie & Utilities (zie ook het eerder verschenen bericht). De uitzending is te beluisteren tussen 11.00 en 11.30 uur.

Het gesprek is deel van een serie expert-panels onder de werktitel ‘De Toekomst van Nederland’. Felix Meurders bespreekt steeds met drie experts de toekomst van een bepaald onderwerp. In de uitzending van vandaag zijn ook directeur van Natuur en Milieu Tjerk Wagenaar en professor transportbeleid Bert van Wee te gast.

Het verhaal van Heleen Herbert is een pleidooi voor een andere manier van denken en doen in de branche. Daarbij gaat het niet om het grootschalig nieuw bouwen voor een opdrachtgever op basis van een volledig uitgewerkt bestek, maar om ‘matchmaking’ en het ontwikkelen samen met partijen binnen en buiten de branche op basis van een klantvraag. Deze benadering in combinatie met slim gebruik van innovatieve technologie stelt ons in staat om juist nu tot vernieuwing van het Nederlandse landschap te komen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…