Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Integrale Projecten

Heijmans manager Kristel van Haaren genomineerd voor Bouwpluim

20-12-2012, 20:33
Heijmans manager Kristel van Haaren genomineerd voor Bouwpluim

Onlangs maakte juryvoorzitter Elco Brinkman de nominaties bekend voor de derde editie van de Nederlandse Bouwpluim. Kristel van Haaren, manager Commercie en MarktOntwikkeling bij Heijmans, is een van de genomineerden in de categorie ‘Jong Talent’ en presenteerde zich gisterenavond (19 december) aan de jury tijdens het genomineerden-diner.

Kristel van Haaren is genomineerd vanwege haar vernieuwende werkwijze. Ze heeft de opdracht gekregen om de CMO (Commercie en MarktOntwikkeling) organisatie binnen Heijmans Wegen opnieuw te structureren, vorm te geven en leiding te geven. In de afgelopen zeven maanden heeft ze een organisatieverandering teweeggebracht. Kristel zoekt continu naar kansen voor vernieuwing en verslimming in de markt. Smart Highway, het baanbrekende concept voor slimme snelwegen, is daar een krachtig voorbeeld van. Hierin komen smart mobility, smart energy en smart materials samen. Met deze innovaties kan Heijmans zich onderscheiden op de Infra markt en daarnaast een belangrijke impuls geven aan vernieuwing in de bouwsector.

De jury heeft in totaal acht genomineerden benoemd; drie in de categorie Burger- en Utiliteitsbouw, drie in de categorie Grond-, Weg- en Waterbouw en twee in de categorie Jong Talent. De winnaars worden op 6 februari 2013 gepresenteerd tijdens het Gala van de Nederlandse Bouw.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…