Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Ballast Nedam speelt kapitaal vrij uit A-Lanes

03-01-2013, 11:53
Ballast Nedam speelt kapitaal vrij uit A-Lanes

Nieuwegein – Ballast Nedam heeft 80 procent van zijn aandelenbelang in het pps-project A-Lanes verkocht aan investeringsmaatschappij DG Infra. De transactie levert de aannemer 70 miljoen euro op.

Door dit soort samenwerkingen met DG Infra maakt het bedrijf kapitaal vrij voor investeringen in nieuwe pps-projecten. A-Lanes is het verbeteringsproject voor de A15 tussen de Maasvlakte en het Vaanplein. Ballast Nedam werkt daaraan in een consortium met Strabag, Strukton en John Laing.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…