Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Strukton neemt Unihorn India over

09-01-2013, 16:09
Strukton neemt Unihorn India over

Strukton Civiel bv en Ooms Bouw & Ontwikkeling bv hebben overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Unihorn India Pvt. Ltd. Deze transactie is een uitbreiding van de transactie van de overname van Ooms Civiel bv, die op 5 januari 2012 plaatsvond.

Unihorn India Pvt Ltd. is in 1987 opgericht (destijds onder de naam Engineering Management and Associates, EMA) en is dienstverlener op het gebied van infrastructuur voor snelwegen en vliegvelden.

De 162 experts van Unihorn India hebben uitgebreide ervaring in planning, ontwerp en project- en bouwmanagement van snelwegen, bruggen en luchthavens, zoals de uitbreiding en modernisering van landingsbanen en terminals, het ontwerpen van snelwegen en het verzorgen van directie en toezicht bij de aanleg van snelwegen. Unihorn India voert deze projecten in geheel India uit. Tot de opdrachtgevers behoren zowel de regionale en landelijke overheid als private partijen.

De activiteiten van Unihorn India Pvt Ltd. zullen op een later tijdstip worden ondergebracht in Antea Group, de buitenlandse advies- en ingenieursbureaus binnen de Oranjewoud groep.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…