Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Directie Strukton Worksphere in de schoolbanken

11-01-2013, 15:34
Directie Strukton Worksphere in de schoolbanken

Op 28 november 2012 namen tien directeuren van Strukton Worksphere plaats in de schoolbanken voor de Basiscursus Installatietechniek. De leergang bestaat uit zes lesdagen en wordt georganiseerd in samenwerking met bedrijfsopleider Avans+.

Per lesdag worden er twee specifieke onderwerpen behandeld. De nieuwste technieken en concepten, waaronder duurzaamheid, zijn belangrijke onderdelen binnen de leergang. Woensdag stonden onder andere luchtbehandeling en elektrotechniek op het programma. Deelnemers sluiten de opleiding af met een persoonlijke presentatie en een digitale toets. Het eindcertificaat geeft (met een assessment) toegang tot de opleiding Hogere Installatietechniek (HIT) van Avans+.

Doel is het vergroten van kennis in de opbouw en werking van verschillende soorten gebouwinstallaties. Door de huidige marktomstandigheden neemt de vraag naar opgeleide en vakbekwame medewerkers in de installatiebranche toe.

Directeur Marinus Schimmel: ‘Het kennisniveau van de medewerkers maakt steeds meer het verschil. Ontwikkeling van vakmanschap is daarom een speerpunt voor Strukton Worksphere. Op alle niveaus in de organisatie wordt hieraan gewerkt en wij als directie nemen met de Basiscursus Installatietechniek nu het voortouw.’

Naast de directieleden verdiepen ook zo’n 120 Operations Managers en Account- & Contractmanagers zich in de stof. Met deze (opfris)cursus werken zij aan hun technische kennis en zijn zij beter in staat klanten te adviseren.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…