Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Imtech werkt mee aan A2-tunnel Maastricht

15-01-2013, 17:32
Imtech werkt mee aan A2-tunnel Maastricht

Gouda – Imtech gaat meewerken aan de aanleg van de A2-tunnel in Maastricht.

In combinatie met Strukton en Ballast Nedam (Avenue2) neemt Imtech het ontwerp en de realisatie van alle technische oplossingen voor haar rekening, inclusief de volledige besturing, bediening en bewaking. De zogenoemde Groene Loper is een bijna 2,3 kilometer lange verkeerstunnel die deel uitmaakt van de snelweg A2. Dit is de eerste Nederlandse dubbeldekse tunnel met vier tunnelbuizen; twee boven en twee onder met elk twee rijstroken.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Ballast Nedam N.V.

Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief…