Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Martini Ziekenhuis bouwt paviljoen in binnentuin

15-01-2013, 09:55
Martini Ziekenhuis bouwt paviljoen in binnentuin

De bouw van een paviljoen in de binnentuin van het Martini Ziekenhuis gaat in het nieuwe jaar van start.
Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis heeft hiervoor in de afgelopen jaren geld ingezameld. Aannemingsbedrijf Rottinghuis bv en BAM Techniek zijn als bouwende partijen geselecteerd. Het Martini Paviljoen wordt een plek waar patiënten, bezoekers, medewerkers en andere geïnteresseerden terecht kunnen voor ontspanning en activiteiten. Ook relaties van het ziekenhuis – zoals zorgpartners, buurtgenoten (verenigingen en bedrijven) en sponsoren – kunnen er kleinschalige activiteiten organiseren en gebruik maken van de voorzieningen. Het paviljoen en de tuin worden toegankelijk via de centrale hal. Om het paviljoen en de binnentuin op een natuurlijke wijze met elkaar te verbinden, zal de tuin opnieuw moeten worden ingericht. Met bijzondere planten en bomen, beschutte zitjes en terrassen, een waterpartij, speeltoestellen voor kinderen en wandelpaden. Voor de herinrichting van de tuin werkt het Martini Ziekenhuis samen met Natuurmonumenten. De financiële middelen die nodig zijn voor de herinrichting van de tuin, zijn nog niet volledig binnen. De Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis gaat daarom nog door met fondsenwerving, onder meer in de vorm van een publieksactie.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…