Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Strukton Worksphere behaalt zelfverklaring NEN-ISO 26000

16-01-2013, 18:09
Strukton Worksphere behaalt zelfverklaring NEN-ISO 26000

Op 16 januari 2013 heeft Strukton Worksphere zijn zelfverklaring NEN-ISO 26000 gepubliceerd op het publicatieplatform van NEN. Hiermee is Strukton Worksphere in Nederland het eerste installatie- en bouwbedrijf met deze publicatie.De zelfverklaring is terug te vinden op de website van Strukton Worksphere en via het publicatieplatform van NEN (www.nen.nl/iso26000).

Met de zelfverklaring toont Strukton Worksphere zich een transparant bedrijf dat laat zien welke keuzes het maakt ten aanzien van maatschappelijke verantwoordelijkheid en hoe dit wordt onderbouwd en uitgewerkt. We letten daarbij op de zeven kernthema’s uit ISO 26000, te weten: milieu, arbeidsomstandigheden, mensenrechten, eerlijk zakendoen, betrokkenheid ontwikkeling gemeenschap en bestuur van de organisatie.

Financieel directeur Geert Hoek van Strukton Worksphere: ‘We vinden het belangrijk om te laten zien wat wij op het gebied van MVO doen. Hiermee maken we ons MVO-beleid transparant en onderstrepen we de belofte die wij maken aan onze klant. En natuurlijk ben ik er trots op dat we de eerste zijn binnen onze branche. We werken vanuit het principe ‘denken in levensduur voor projecten, mens en natuur’, waaruit al blijkt hoeveel waarde we hechten aan een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen. Dat kunnen we nu met deze zelfverklaring en de onderbouwing aantonen.’De zelfverklaring is op de website van Strukton te vinden via: http://www.worksphere.nl/nl-nl/Nieuws/NieuwsArchief/Documents/ISO%2026000%20zelfverklaring%20Strukton.pdf.
 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…