Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Laatste doorbraken Noord-Zuidlijn

17-01-2013, 09:26
Laatste doorbraken Noord-Zuidlijn

De laatste doorbraken onder Amsterdam Centraal en tussen de caissons onder het voorplein zijn een feit. Dat betekent dat het nu fysiek mogelijk is om vanuit AmsterdamNoord door de tunnels van de Noord-Zuidlijn te lopen tot in het station Rokin.

Om het ‘hoogtepunt’ te vieren heeft een gezelschap onder leiding van aannemer Strukton gisteren voor het eerst ondergronds een wandeling gemaakt vanaf de De Ruijterkade tot aan de Prins Hendrikkade (bij het begin van het Damrak).

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…