Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Startschot bouw Nationaal Militair Museum 25 januari

18-01-2013, 11:09
Startschot bouw Nationaal Militair Museum 25 januari

Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert steekt volgende week vrijdag 25 januari de eerste schop in de grond voor de officiële start van de bouw van het Nationaal Militair Museum. Dat doet ze op het terrein van de voormalige vliegbasis Soesterberg.In het Nationaal Militair Museum worden de collecties van het Legermuseum in Delft en het Militaire Luchtvaart Museum in Soesterberg ondergebracht. Het Legermuseum is al gesloten en het Soesterbergse luchtvaartmuseum gaat op 1 juli officieel dicht.

Het nieuwe museum belicht alle aspecten van de Nederlandse krijgsmacht in verleden, heden en toekomst. Er komt ook ruimte voor persoonlijke verhalen van (oud-) militairen. Het museum wordt gebouwd door Heijmans, waarbij de Rijksgebouwendienst namens Defensie optreedt als aanbestedende dienst. Heijmans verzorgt behalve het ontwerp, ook de bouw, de financiering, de museale inrichting én de facilitaire exploitatie van het complex voor een periode van 25 jaar.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…