Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Wärtsilä gunt Unica onderhoudsopdracht

22-01-2013, 11:01
Wärtsilä gunt Unica onderhoudsopdracht

Wärtsilä, fabrikant van scheepsmotoren voor grote schepen, heeft Unica de opdracht gegund voor het volledig beheer van de installaties op haar locatie in Kampen. Het betreft een contract voor drie jaar per 1 januari 2013.

Unica is verantwoordelijk voor het beheer & onderhoud, de storingsopvolging en reparaties van de gebouwgebonden installaties. Hiervoor wordt Wärtsilä aangesloten op de modules Melding, Dossier en Klimaat van Unica Online, het technisch beheer portaal van Unica. Ook legionellabeheer valt onder de werkzaamheden van Unica.

De locatie – het grootste distributiecentrum van onderdelen voor scheepsmotoren van Wärtsilä – is Unica niet vreemd. Unica heeft de installaties hier zelf aangebracht en al twee jaar onderhouden. Naast het pand in Kampen onderhoudt Unica ook het Wärtsilä pand in Zwolle.

Het totale beheer van de logistiek en het pand in Kampen is ondergebracht bij Swisslog.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Unica

Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 3.000 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Samen…