Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Hartverwarmende open dag Tramremise De Hallen

25-01-2013, 10:30
Hartverwarmende open dag Tramremise De Hallen

De open dag van 19 januari was een groot succes. Ondanks de bittere kou, zowel buiten door de snijdende wind maar ook in de Hallen was de sfeer hartverwarmend, mede door het grote aantal enthousiaste bezoekers ( 2500-3000) die tussen 12 en 16 uur even een kijkje kwamen nemen.

Via de Ten Katepoort, die op deze dag voor het eerst toegang bood tot de Passage, hadden de bezoekers van de Ten Katemarkt toegang tot de Hallen. Andre van Stigt nam groepjes bezoekers mee naar de geheime plekjes van de oude remise. Niet alleen wijkbewoners waren aanwezig ook voormalige werknemers van de tramremise lieten zich de kans niet ontnemen nog een keer de trap op te gaan naar de plekjes die zij al wel kenden.

De toekomstige exploitanten van de Hallen presenteerden zichzelf in de Passage hetgeen weer tot enthousiaste reacties van buurtbewoners leidde :”Eindelijk gaat er iets gebeuren!” en “ik kan niet wachten tot het klaar is”!

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…