Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

7 februari: open dag Concept House

28-01-2013, 11:13
7 februari: open dag Concept House

Op donderdag 7 februari 2013 houdt Unica open dag in het Concept House, het prototype van een volledig duurzaam stadsappartement. Het Concept House is gemaakt van milieuvriendelijke materialen, produceert zijn eigen warmte en elektriciteit en is snel en eenvoudig te bouwen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Concept House
Het Concept House is een innovatief concept voor appartementenbouw met als doel plug & play energieneutrale appartementen tegen marktconforme prijzen realiseren. Met name interessant voor woningbouwverenigingen en projectontwikkelaars. Initiatiefnemer TU Delft, Unica en diverse partners uit het bedrijfsleven hebben jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling en prototyping van het Concept House dat op 5 oktober 2012 is opgeleverd. Het appartement is volledig geprefabriceerd, plug & play gemonteerd en energieneutraal (EPC 0,0).

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Unica

Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 3.000 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners van Nederland. De bedrijven in het netwerk opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om klanten integrale oplossingen te kunnen bieden. Samen…