Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Eerste paal A4 Delft-Schiedam

29-01-2013, 08:02
Eerste paal A4 Delft-Schiedam

Aannemerscombinatie A4all heeft de eerste heipaal voor de A4 Delft – Schiedam geslagen. Dat gebeurde in de grond in bij het Kethelplein. Met deze actie begint de aanleg van de snelweg zelf.

Mijlpaal

Minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en milieu) is blij met de voortgang bij de aanleg van de nieuwe snelweg tussen Delft en Schiedam, die eind 2015 geopend wordt. ‘We bereiken hiermee een nieuwe mijlpaal voor dit veelbesproken stuk snelweg, die van groot belang is voor de doorstroming in de regio Den Haag – Rotterdam. Met de aanleg van deze schakel in het wegennet geven we de economie een flinke impuls.’

 

A4All

Het werk aan de A4 wordt uitgevoerd in opdracht van Rijkswaterstaat. Aannemerscombinatie A4all bestaat uit VolkerWessels, Heijmans en Boskalis. 
Betrokken VolkerWessels bedrijven zijn KWS Infra, Van Hattum en Blankevoort, Volker InfraDesign en Volker Staal en Funderingen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…