Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Eigen initiatief Strukton voor medisch centrum in Noord-en Oost-Nederland

29-01-2013, 15:19
Eigen initiatief Strukton voor medisch centrum in Noord-en Oost-Nederland

Strukton heeft het gemeentebestuur van Menterwolde verzocht planologische medewerking te verlenen aan een te ontwikkelen medisch specialistisch behandelcentrum voor cliënten in Noord- en Oost-Nederland. Op initiatief van Strukton wordt het Saksen Medisch Centrum ontwikkeld en gefinancierd. Een zelfstandig opererend ultramodern nieuw medisch centrum dat tevens als satellietvestiging voor ziekenhuizen in de noordelijke regio en gespecialiseerde landelijke topklinieken kan fungeren. Het Saksen Medisch Centrum wordt gevestigd in Zuidbroek, gelegen aan de A7 tussen Groningen en Winschoten, in de gemeente Menterwolde. Het medisch centrum is een antwoord op de toenemende vergrijzing, snelle ontwikkelingen in de medische technologie en de toenemende kwaliteitseisen in de zorg.

Saksen Medisch Centrum
Strukton werkt samen met enkele ervaren marktpartijen die ieder hun eigen kennis en expertise inbrengen. Het resultaat is het Saksen Medisch Centrum, een ultramoderne kliniek met een uiterst patiëntgerichte en vraaggestuurde aanpak. Dit behandelcentrum biedt basis- en topreferente zorg met als specialismen oogheelkunde, orthopedie, oncologie, chronische ziekten, dialyse en ouderdoms problematiek. Tevens zal er een basisvorm van spoedeisende hulp beschikbaar komen. Ook een zogenaamde geïntegreerde 1,5 lijnszorg en de zorg ondersteunend aan de medisch specialisten (paramedische zorg) maken onderdeel uit van het centrum.

Het behandelcentrum omvat tevens healing gardens, wellness en een ultramodern zorghotel voor kort verblijf.

Toekomstbestendige exploitatie in de zorg
De zorgsector is uiterst dynamisch en maakt grote ontwikkelingen door. Dit komt door de toenemende vergrijzing, sneller gaande ontwikkelingen in de medische technologie en de toenemende kwaliteitseisen. Strukton kan als integrale ontwikkelaar met zijn kennis en ambitie zorgen voor een functionele, efficiënte en toekomstbestendige exploitatie in de zorg. Het doel is een innovatieve en flexibele zorgonderneming die optimaal aansluit bij de behoeften van patiënten en medewerkers, nu en in de toekomst.

 

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…