Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Utiliteitsbouw

Heijmans sluit woningen Zuid-Holland-Oost aan

30-01-2013, 11:13
Heijmans sluit woningen Zuid-Holland-Oost aan

Heijmans heeft een raamcontract getekend met Stedin, Oasen, CIF en UPC voor de gezamenlijke aanleg van kabels en leidingen van alle nieuwbouwwoningen in oostelijk Zuid-Holland. Het gaat daarbij om kabels en leidingen voor zowel gas, elektriciteit, water als tv (kabel).

De combi organisatie Structin regisseert deze aanleg namens de netbeheerders; Heijmans treedt in deze constructie op als aannemer. Het contract heeft een waarde van ongeveer € 1 miljoen per jaar en een looptijd van 3 jaar, met 2 maal de optie tot verlenging met 2 jaar.

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die de activiteiten op het gebied van vastgoed, woningbouw, utiliteit, wegen en civiel combineert. Heijmans is actief in Nederland, België en Duitsland. Door te sturen op een integrale aanpak en kwaliteit van de uitvoering bieden we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans realiseert integrale, innovatieve projecten voor grote klanten als bedrijven en overheden en woningen voor beleggers en woonconsumenten. Met ruim 8.000 medewerkers en in 2011 € 2,4 miljard omzet, bouwen we aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Heijmans

Heijmans N.V. is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren we toegevoegde waarde voor onze klanten. Heijmans…