Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Wolter & Dros verheugd om verlenging onderhoud

05-02-2013, 13:09
Wolter & Dros verheugd om verlenging onderhoud

De tweede maand van het jaar begint voor Wolter & Dros met goed nieuws. Diverse relaties hebben opnieuw de onderhoudsovereenkomst verlengd. Wolter & Dros is verheugd dat opdrachtgevers, in deze moeilijke economische tijden waarin bedrijven er veelal voor kiezen om te besparen op onderhoud, de samenwerking voortzetten.  De eerste contractverlenging komt van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Wolter & Dros is al sinds 2009 in samenwerking met TBI zusterbedrijf Croon Elektrotechniek verantwoordelijk voor het technisch onderhoud bij diverse universiteitsgebouwen van complex Woudestein (circa 193.070 m²).Ook het onderhoud bij RET, het openbaar vervoerbedrijf van de regio Rotterdam en een vaste klant van Wolter & Dros Rotterdam is opnieuw verlengd. Wolter & Dros verricht sinds 2005 het preventief onderhoud bij 7 locaties van RET, waaronder kantoorgebouwen en de tramremises.

Daarnaast heeft ook het Lentiz Life College te Schiedam de overeenkomst voor het preventief en correctief onderhoud van de werktuigbouwkundige installaties met een jaar verlengd.  Wolter & Dros streeft met goed en regelmatig onderhoud onder meer naar instandhouding van gebouwen. Daarnaast biedt beheer en onderhoud ook de mogelijkheid voor het toepassen van duurzame energietechnieken. Als technisch dienstverlener denkt en werkt Wolter & Dros hier graag aan mee. Daarbij gaat het niet alleen om het gebruik van duurzame energie, maar ook het effectief uitvoeren van energiebesparende maatregelen.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Croonwolter&Dros

Croonw
Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, zijn wij een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en…

TBI Holdings B.V.

De TBI-ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken door hun ‘familieband’ optimaal met elkaar samen. We zijn groot als het moet, en compact als het kan. Door de unieke combinatie van bouw en technologie biedt TBI een inspirerend…