Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande; AM verkoopt achttien eengezinswoningen aan woningcorporatie Arcade

06-02-2013, 11:49
Nieuw woningaanbod in Tuinveld ’s-Gravenzande; AM verkoopt achttien eengezinswoningen aan woningcorporatie Arcade

De eerste en tweede fase van Tuinveld met in totaal 240 woningen zijn inmiddels afgerond. AM ontwikkelt in de aan de noordkant van ’s-Gravenzande gelegen wijk 388 woningen. De wijk kent een traditionele opzet met veel ruimte en een groene inrichting.Nieuw woningaanbod
Het nieuwe woningaanbod bestaat uit eengezinswoningen van het type Golden Delicious. De naam verwijst naar de frisse kleurstelling van de woningen met zandgele gevelstenen, wit gekeimde vlakken en rode dakpannen. De woningen variëren in prijs van € 242.900,- tot € 279.900,- v.o.n. Het ontwerp van de woningen is van Wubben Chan Architecten. De verkoop van de woningen is in handen van Helm en Heus Makelaars uit ’s-Gravenzande. Belangstellenden zijn woensdag 6 februari van 16.00 uur tot 18.00 uur welkom in het kantoor van de makelaar aan de Vreeburghlaan 1 in ’s-Gravenzande.
Alle woningen zijn ontwikkeld in samenwerking met Ontwikkelingsmaatschappij het Nieuwe Westland. BAM Woningbouw bouwt de woningen.Nadere informatie: AM, Bart Hogenbosch, senior adviseur in- en externe communicatie, (030) 609 73 68.Zie ook: www.wonenintuinveld.nl en twitter:@tuinveldHighres illustraties staan downloadable op www.am.nl/actueel/illustraties.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…