Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Twee opdrachten voor Hogeschool Düsseldorf

06-02-2013, 11:49
Twee opdrachten voor Hogeschool Düsseldorf

Voor de Fachhochschule Düsseldorf, met 7.000 studenten een van de grootste hogescholen in de deelstaat Nordrhein-Westfalen, realiseert BAM Deutschland in de stadswijk Derendorf twee faculteitsgebouwen met collegezalen, studieruimten, opnamestudio’s en sportfaciliteiten en een servicegebouw, dat onder meer onderdak biedt aan een restaurant (mensa) met een capaciteit van 1.600 stoelen en een bistro. De gebouwen staan op een ondergrondse parkeergarage, die wordt uitgevoerd door derden. Het ontwerp is van Nickl & Partner Architekten AG uit München.
De uitvoering van het project start binnenkort. Naar verwachting worden de gebouwen medio 2014 sleutelklaar opgeleverd. Inmiddels is Wayss & Freytag Ingenieurbau gestart met de aanleg van de benodigde infrastructuur. Deze werkzaamheden voorzien onder meer in de aanleg van een zevenhonderd meter lange, deels verhoogde weg, die via op- en afritten wordt aangesloten op een verkeersviaduct.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

BAM Bouw & Techniek B.V.

Koninklijke BAM Groep is een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, en op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

BAM neemt in de thuismarkten Nederland,…