Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Tweede IKEA op rij opgeleverd

06-02-2013, 13:21
Tweede IKEA op rij opgeleverd

Na IKEA Haarlem leverde Linthorst eind 2012 ook IKEA Duiven naar tevredenheid op. Het bestaande terrein in Duiven is met 18.000 m2 uitgebreid. Het verplaatsen van de keuken, het restaurant, personeelskantoor en de kantine was een grote uitdaging. Ikea klanten mochten uiteraard geen hinder ondervinden van de verbouwing.

Werkzaamheden IKEA Duiven

Om het totale complex van een optimaal luchtklimaat te voorzien, heeft Linthorst de bestaande luchtbehandelingskasten in capaciteit vergroot. Daarnaast is een warmtepomp geplaatst en zijn de bestaande bronnen vergroot

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Linthorst Techniek

Linthorst Techniek is een dynamisch familiebedrijf, waar ondernemerschap en innovatie vanzelfsprekend zijn. Als kennis gedreven installateur zijn we continu bezig om zelf technieken te bedenken en ontwikkelen zodat we onze toegevoegde waarde kunnen waarborgen.

Bouwen is samenwerken. We hechten veel waarde aan een…