Vaktechnisch

...met trots over de installatiebranche

Installatietechniek

Groningen betaalt Strukton 4,7 miljoen

07-02-2013, 12:11
Groningen betaalt Strukton 4,7 miljoen

Groningen – Strukton ontvangt 4,7 miljoen euro van de gemeente Groningen naar aanleiding van de problemen bij de bouw van de Damsterdiepgarage.

De bouw werd in het voorjaar van 2008 onderbroken doordat omliggende gebouwen dreigden te verzakken tijdens boorwerkzaamheden. Daarna raakten de gemeente en de bouwer met elkaar in conflict over de meerkosten. De Raad van Arbitrage bepaalde in 2011 dat niet Strukton, maar de gemeente verantwoordelijk was voor de vertraging. Zij had immers de boormethode voorgeschreven.

Als eerste op de hoogte van het laatste installatiebranche nieuws?

Volg Vaktechnisch op LinkedIn

Strukton WorkSphere B.V.

Iedereen heeft recht op een comfortabele, veilige en bereikbare wereld, nu en in de toekomst. Daarvoor zet Strukton WorkSphere B.V. zich al meer dan 95 jaar in. Wij richten ons in eerste instantie op onderhoud en beheer, en passen daarvoor…